Šta je novo?

Windows (phone) 10

Radi sa svim SensorCore telefonima, ali ono, bole ih...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nema na čemu.:)

@Lucky

ima li za 830 ?

Najbitnije je da to što dobijemo bude dobro. Ko želi ranije, može na insajder Release preview.

Da citiram vest..

Microsoft će korisnicima Windows 10 Mobile platforme godišnje Anniversary ažuriranje operativnog sistema pustiti 9. avgusta za uređaje koji su već na Windows 10 Mobile platformi bez operatorskog softvera, dok će oni koji su kupljeni kod operatera tj. koji imaju operatorski prilagođen softver ažuriranje dobiti 16. avgusta.

Ažuriranja počinju 9. i 16. avgusta, ali će se odvijati u etapama, pa to znači da će neki korisnici, ipak čekati na Windows 10 Anniversary Update malo duže (koji dan ili nedelju, dok njihov serijski broj uređaja ne dođe na red na serverima).

Ako ste Windows Insider, program se nastavlja, što je sjajno, onda verovatno već imate instaliran Redstone, odnosno Windows 10 Mobile sa Anniversary nadogradnjom.

Ova nadogradnja, u odnosu na Windows 10 PC verziju na mobilnim sistemima donosi nešto manje izmena, ali značajno popravlja rad, ispravlja uočene greške, bagove, rešava problem brzog pražnjenja baterije na nekim starijim Lumijama, donosi zakrpu za Wi-Fi na tim uređajima i slično, objavio je Windows Central.

Windows 10 Anniversary ažuriranje pojaviće se samo ili ga možete pronaći od navedenih datuma u Settings meniju, pa u Update podmeniju. Oznaka konačnog softvera trebalo bi da bude 14363.10, 14363.5 ili 14363.67, u zavisnosti od toga za šta se Microsoft odluči.

Na Release Preview još ništa

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ako bude išlo danas verovatno će ići posle 7 uveče. Tako je bilo do sada. E sad prvobitno je bila neka najava da će danas ići nova zakrpa za 10586 a ne upgrade na RS1. Ja sam na RS1 već dva meseca. Kome se ne čeka neka prebaci na Release Preview i dobiće trenutnu verziju. Mada se neki žale da još uvek imaju problema sa bluetooth i Wi-Fi diskonekcijom. Ja na L640 nemam tih problema.

Ma mene rs1 samo nervira sto ne mogu da imam navigaciju na srpskom a ni cortana mi ne treba dok s njom ne budem mogao da pricam na svom jeziku a valjda je ona uzrok nedostatka srpske glasovne navigacije na rs1.Bas me interesuje kako su to resili sa ovom zvanicnom nadogradnjom koju treba da puste jer kazu da je ista kao na insideru zadnji build,videcemo sta ce biti.

Ma mene rs1 samo nervira sto ne mogu da imam navigaciju na srpskom a ni cortana mi ne treba dok s njom ne budem mogao da pricam na svom jeziku a valjda je ona uzrok nedostatka srpske glasovne navigacije na rs1.Bas me interesuje kako su to resili sa ovom zvanicnom nadogradnjom koju treba da puste jer kazu da je ista kao na insideru zadnji build,videcemo sta ce biti.
Imas navigaciju na srpskom ako je telefon na srpskom .

Sent from mTalk

Sta onda trenutno ide na Release Preview verziji? 10586 ili RS1? Mislm, da li odabrati Slow ili Release preview da bih dobio RS1?

Imas navigaciju na srpskom ako je telefon na srpskom .

Sent from mTalk
Ali Cortana ne može da bude na srpskom ako je telefon na engleskom, a koliko sam razumeo, navigacija govori jezikom kojom govori Cortana.

Vraćeno nazad na 8.1.
Windows 10 me odgovorio od bilo kakve buduće kupovine Windows telefona...

7Hqjq5B.png

Muzika puštena sa myTube, i rade bez problema tasteri na lock screenu za napred, nazad i pauzu.:) To sam listu pustio. Znam da znate za to od ranije, ali da pokažem.:)

Ja ne znam, kako da se to postavi? :) definitivno bi trebalo da ti i vuk40 budete glavni reprezenti za wm10/win10 u Srbiji :)
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Da, hteo dam ovo da okačim u aplikacijama za Windows 10 Mobile, ali se zeznuo.

Na Redstone je to tako, pustiš muziku iz Groove-a, i to će biti na lock screenu, a ovo je ovako kad pustiš pesmu sa YouTube-a preko myTube-a (ovo sam ja pustio bez slike, samo zvuk, i nastavio da kuliram). :)

Sta onda trenutno ide na Release Preview verziji? 10586 ili RS1? Mislm, da li odabrati Slow ili Release preview da bih dobio RS1?
Kod mene ne ide ništa, update nema a to što si pitao odavno niko ne zna više :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znači opet ispala, a? Šta sam ja ono pisao za obećanja korisnicima i neprdržavanju istim? :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Znači opet ispala, a? Šta sam ja ono pisao za obećanja korisnicima i neprdržavanju istim? :d

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Jeste, ovo kasnjenje anniversary update-a za mobile me je previse potreslo, veceras sigurno necu moci da spavam, i ne znam kako cu se oporaviti od ovoga. Ostace mi trajni oziljci u secanju.

:D

Vrh Dno