Pisao sam pre neki dan za bateriju i kameru, mrzi me ponovo.
Samo mi je čudno da vama koji branite MS sve radi a nama ne, karma ili šta :d ?
Šta ima da lažem kada mi radi 99% vremena , nisam dete . Služi me dobro i čak i da se pojavi poneki problemčić prosto me to nešto specijalno ne nervira. Ipak je ovo telefon , jedno parče hardvera, nije živo biće pa da sam vezan za njega
Desi mi se problem sruši se windows central aplikacija na najnovijem Redstonu insideru, naravno da neću pisati o tome, običan sitan problem. Da imam nekih većih problema koji me sprečavaju u korišćenju telefona , naravno da bih pisao , prosto se nije dešavalo. Srušio mi se isto jednom settings, kada uđem u privacy isto Redstone build, pisao sam o tome. Ali kao što rekoh to su neke sitnice.
Meni je bitno da mi ove aplikacije koje koristim rade ok. Dakle pozivi, poruke i osnovne stvari rade super stabilno, to mi je ipak prva stavak na telefonu , ond idemo dalje . Readit,mTalk,povremeno Edge,Appraisin,Twitter,myTube i još dosta aplikacija mi ne stvaraju nikakav problem. mTalk jedino zeza kada ubacuješ ss i rezolucja i slika je loša, pisao sam o tome. Tapatalk sam batalio zato što su batalili razvoj. Viber dosta koristim i o problemu sa notifikacijama sam pisao još u beta verziji , sa zaglavljivanjem ponekad. To mi lično ne stvara problem, bitno je da je zvuk dobar, poruke stižu i da je brz.
Izgleda zavisi od osobe do osobe, nekog nervira i najmanja sitnica koja može da zeza , nekog prosto to ne "cima" previše . Nismo svi na " kalup" . Eto nekog mog viđenja a koristim i android i ubuntu i druge distribucije na pc-u , jednostavno mi leži windows, šta da radim