Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni povukao .338, a mislim da sam se odjavio sa insajdera... Mada možda i nisam, ko će ga znati, a svakako sam se i dvoumio da li da ga probam.

Ja probao malopre,nema apdejta za .338 za non insajdere...tj. nema apdejta kod mene.

Baterija ok . Tokom noći mi je opalo samo za 2 % što je dosta bolje nego ranije kada mi ode oko 5 % naravno sa svim uključenim opcijama
Dobro je, ja zbog slabe baterije na 830 noću palim saver, drago mi je što rade na bateriji.

Nema ni kod mene apdejta na .338.

Morate da budete na Insider Release Preview da bi dobili. Ja sam to namestio još januara i ne menjam, kao i da niste na insideru, bukvalno zvanična verzija.

Baš sam ga koristio malopre, jeste, ima to da mu se broj pristiglih poruka zaglavi na pločici, ali ovako generalno - radi prilično dobro, znatno bolje nego ranije. Racunam da ce jos tu sitnicu ispraviti, i par sitnicica...

Inace, malo me samo smara to sto, kad hocu da ubacim smajli dok pisem poruku, prvi se tastatura skroz povuce dole, pa onda opet treba da tapnem da bi mi se smajliji pojavili. Jel to i kod drugih tako?

Zar zaista ne mogu da srede sistem kako treba? Danas me je toliko iznervirao telefon da sam ga zakucao pesnicom i sva sreća da mu je na ekranu bilo zalepljeno zaštitno staklo koje se istog momenta pretvorilo u mrežu pukotina.
Najgore je što 8.1 koji na njemu radi kako treba je sad već totalno zapostavljen, a maksimalno guraju poluproizvod.

Message delivered via unladen European swallow

A baš sam se pitao da li ti imaš jos uvek probleme ☺

Šta ti je sada problem,338 verzija?

Poslednja izmena:
Ima valjda neka grupa za pomoć ljudima oko kontrole besa... :D

Ma i dalje isto sr*nje. K'o i uvek, bio ok nedelju dana od kako sam onda reinstalirao sistem od nule i krenuo po starom - restart svaki dan ako hoću da bude koliko toliko upotrebljiv.

.338 sam mislio tek večeras da mu stavim jer nisam se vraćao na insider od poslednjeg vozdizanja 10ke.

Ima valjda neka grupa za pomoć ljudima oko kontrole besa... :D

Ajde sad bar imam razlog da zamenim staklo. Ono je bilo već totalno izgrebano, a mrzelo me da ga menjam. Malo sad neka sačeka pa će dobiti foliju sledeće nedelje kad bude plata. :d

Poslednja izmena:
@pshnd Čoveče, ne mogu da verujem koliko nemaš sreće sa tim telefonom. Meni 640 ds odavno radi odlično, ali ne sumnjam da drugi imaju probleme, jer se i meni dešavalo kad mi sve radi kako treba da, odjednom, počne da zeza. Odavno nemam tih problema, osim kad sam bio na redstone verziji, al sam je posle par dana napustio, prešao na oficijelnu verziju, i opet mi radi zaista dobro.

Inače, malopre skinuh univerzalnu verziju vibera, i za sada, mi izgleda odlično.

Poslednja izmena:
Skinuo sam update za Viber, rade notifikacije kako treba, i izgleda jedno 50 puta bolje nego stara aplikacija.

Meni rade notifikacije.
Послао сам са лумије 640 ДС

Prilozi

• wp_ss_20160601_0001.png
    wp_ss_20160601_0001.png
    395 KB · Pregleda: 86
Ne samo da izgleda bolje, nego i razgovor funkcioniše bolje nego ranije, sad sam pričao sa burazerom 40 minuta, i svega par puta se deformisao signal. Ranije nisam mogao da smislim viber zbog loše veze. Uvek mi je bio bolji whatsup i skype. Videćemo kako će raditi ubuduće.
Послао сам са лумије 640 ДС

(Bella)Dona, novi lider Insajder tima:
original.jpg

U tu cast, korisnicima jos jedan...
.I.

Apdejtovao na 6.0 i ne rade mi notifikacije kad je zaključan mob,
kad sam u meniju ili drugoj aplikaciji rade notifikacije.

Mogu li da se vratim na staru verziju i kako?
Inače neuporedivo brža aplikacija, ne sviđa mi se bela pozadina i ovo sa notifikacijama,
nikako da nprave Viber da valja, nek se nose i jedni i drugi.

L950 i L650, do update-a radio kako treba, posle... Nema notifikacija...

Obrišite ovo, duplirao sam post.

Poslednja izmena:
Ja sat nisam oglašavao, al' da, i meni rade obaveštenja.

Meni ne rade... Na obe lumije... Koliko su se potrudili... Ni live tile nemaju transparentnu...

Podigao .338 i sad ću po macolu pa da ga razbijem skroz. Ne rade SMS notifikacije kad je zaključan ekran.

Podigao .338 i sad ću po macolu pa da ga razbijem skroz. Ne rade SMS notifikacije kad je zaključan ekran.

On tebe baš rešio da zeza... Inače, još ću posmatrati kako se moj telefon ponaša sa.338, možda ću mu i hard reset raditi. Ne znam da li se telefon malo više greje na ovom buildu, ili ja nešto tripujem... I potrošnja baterije nije bolja - ako nije isto, onda je sigurno gore. Mada opet, ne mogu da tvrdim ništa, takav mi je utisak.

Ti jedino da baciš taj telefon koliko te zeza :D

A sms ti je uključen u battery saver ? Uvek čujem neki novi problem koji ti se dešava, kao da te neko *****ava, skrivene kamera :)

Ma nema potrebe za hard reset , od januara ga nisam radio i sve je ok. Tek kad pređem juna na redstone uradiću jedan hard reset.

Ne znam zašto radite hard reset posle svake delta verzije, ovo nije novi build već sitne ispravke.

Poslednja izmena:
Opcije za battery saver u životu nisam pipnuo jer ga nikad nisam koristio pa ne vidim da bi to moglo praviti problem ako nije ni uključen... Jbm ga.

Opcije za battery saver u životu nisam pipnuo jer ga nikad nisam koristio pa ne vidim da bi to moglo praviti problem ako nije ni uključen... Jbm ga.

Ako nije uključen da radi u pozadini neće ti stići obaveštenje, na to mislim...

Jel su windows telefoni stvarno toliko problematicni kao sto se ovde pise?? Razmisljam da predjem sa androida na neku lumiju ali sad polako gubim zelju...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno