Ovo je nebuloza u rangu izjave da je lakše i bolje srušiti čitavu zgradu i graditi sve ponovo, nego izvršiti nekoliko prepravki i doterivanja. Neznanje nije opravdanje.@Yojimbo
(da bih nastelovao sistem brze od hard reseta treba da utrosim vise vremena oko toga sta i kako da uradim, a na kraju uvek skoro prost hard reset ili reinstalacija sistema ispadnu bolje resenje od vasih naprednih gluposti.
I ja sam ranije tako cackao simbijan, i brisao nepotrebne stvari da bih oslobodio prostor i slicno, a na kraju ipak treba da se uradi hard reset sto je daleko jednostavnije.
Aha, da, znaci kineski kisobrani su najbolji kisobrani koji postoje! Hvala sto si mi objasio.)
Iznošenje utisaka između ostalog podrazumeva i poređenje sa aktuelnom konkurencijom, sviđalo se to tebi ili ne.Samo cu reci - nije ovo moja privatna tema, niti se ja tako ponasam, ali nije ni tema za poredjenje androida i windows mobile-a.
Nije mi problem pomenuti poredjenja i reci svoje misljenje kada ne preterujete, ali u ovoj temi mi pratimo aktuelna desavanja vezana za windows mobile, i razmenjujemo utiske o istom.
Bolje da si mu to ranije rekao, manje bi se brukali obojica.@jocic10
Nemoj mu ni odgovarati na poruke, nema poente. Trosimo vreme bezveze. I ja cu se od ovog trenutka truditi isto.
Ovo je nebuloza u rangu izjave da je lakše i bolje srušiti čitavu zgradu i graditi sve ponovo, nego izvršiti nekoliko prepravki i doterivanja. Neznanje nije opravdanje.
Tragikomedija o divotama hard reseta odozgo samo potvrđuje moju raniju konstataciju o slagačima pločica i španskim selima.
Iznošenje utisaka između ostalog podrazumeva i poređenje sa aktuelnom konkurencijom, sviđalo se to tebi ili ne.
Nisu moderatori i članovi ovog foruma krivi što WM kao drugorazredni OS u takvim poređenjima prolazi kao bos po trnju.
Takođe, mogao bi već jednom da se pohvališ ko ste to "vi"... Neka sekta, fan klub, psihoterapijska grupa?
Bolje da si mu to ranije rekao, manje bi se brukali obojica.
Po meni je potpuno logično upoređivanje platforme sa konkurencijom, bolja slika se stiče. To ne bi trebalo da bude problem. Ja prvi umem da se zanesem, preteram i da ga napljujem ali naravno da dozvoljavam da se to nekome dopada. Da neko hoće da kupi W telefon ne bih mu rekao "nemoj nikako". Neka vidi... Još mi čak i bolje izgleda od Androida.
Umesto Nexus-a...
Ja sam narucio S7 edge i sad pratim temu ovde na forumu. Uopste android nema problema sve prosto savrseno radihahaah... Da da da...
Ljudi koristite ono sto vama odgovara i sto vi volite. Ni jedan sistem nije savrsen svi imaju svoje mane i probleme.
Ja sam se odlucio da predjem na Android dok ne izadje Surface phone samo iz tog razloga sto trenutno nema pravog prelepog high end Windows telefona. (moje subjektivno misljenje)
Evo, lepo reče čovek. Extra rečeno u 2 rečenice!!!...Ljudi koristite ono sto vama odgovara i sto vi volite. Ni jedan sistem nije savrsen svi imaju svoje mane i probleme...
I sada ćeš da ideš na forum gde pričaju o s7 i da ih ubeđuješ kako ne valja i da su ti uvalili poluproizvod![]()
Ne, nego Samsung debelo modifikuje Android, i taj njihov Frankenštajn je jedan od najgorih. Uz sva unapređenja.
I Sony je dobar, ne samo Nexus.
Ovo mi je jako teško da poverujem, moj je radio kao Doxa, sem kamere taj telefon manu nema.par puta na nexus 4 restart
^ Takodje, dobro sam upoznat da Nexus 4 i dalje radi kao sat i to u rukama korisnika koji nema pojma sta je cist android a sta bloatovano djubre.
Ali je hardverski ipak zastareo, baterija je kilava, s tim sto ni ova na L550 nije nista bolja a oba telefona su sa 4.7'' i 2100 mAh.
Decko je rekao da ce njegov sledeci telefon da bude Lumia tako da toliko o tome. Ja nemam razloga da lazem. Kao sto sam vec rekao presao sam na android i to po vecini najbolji telefon na trzistu trenutno , nisam presao na android od 150e da bi pljuvao po njemu.
Pa tek to ne verujem.
Ko proba Nexus ne traži dalje, još sad na 5X kamera brutalna cena odlična.
To što ti kupuješ Edge nikakve veze nema sa Nexusom4.
Bio bi najbolji, da softver valja. To nazivati Android-om i nije baš ispravno.
Možda je konačno popravljen softver dovoljno da neće da se koči posle nekog vremena.
Da, random lik koji je instalirao klinere, antiviruse i gledao ko zna sta preko telefona popio par restarta na Nexusu i rekao - nikad vise bag/lagdroid!!!
I naravno sledeci fon mu je ni manje ni vise nego Lumia, ni ajfon da pomene a hoce super-stabilan telefon, nadam se samo da nece uzeti neku test W10m beta Lumiu
Ti da hoces da predjes na najbolji android telefon na trzistu kupio bi NexusSamo tako mozes da sudis o androidu, sve ostalo su modifikacije i za moguce probleme, bagove su krivi proizvodjaci koji ih budze na taj nacin.
Ovako ces kupiti S7 koji ima vrhunski hardver i najgori UI (pun djubreta) koji je jedan od najzesce modifikovanih verzija androida. To nije potez koji pravi neko ko hoce da najbolji android softver jer se nikada ne zna kako ce da radi taj Samsung bez ozbira sto kosta 600, 700e a isto tako se nikada ne zna kada ce namerno softverski da ga cacnu i osakate taman toliko da bi naterali korisnike na S8 pocetkom 2017. ili cak na Note 6 koji stize uskoro. Za sada Exynos verzija S7/E radi veoma brzo ali kako ce sve to biti na duze staze ostaje da se vidi jer ne moze se bas TW-u verovati :d
+1000![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari