Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Auuu, u pravu si. Uspeo sam konacno. Hvala mnogo! Izludeh sa ovim.
Auuu, u pravu si. Uspeo sam konacno. Hvala mnogo! Izludeh sa ovim.
Meni dual sim dobro radi, nemam zamerke. Vezano za problem u imeniku - ti je valjda ako neko ima dva kontakta koji se razlikuju u jednoj cifri, i to izgleda baš u onom 06x... Nisam imao s tim problem, nemam takve brojeve u kontaktima.
Ako je telefon bio u standbayu veci deo vremena, onda nije normalno. Ako si ga koristio, onda jeste![]()
Nije u 06x ...
Nama se u kući razlikuju samo u prvoj cifri broja:
060352xxxx
060452xxxx
060552xxxx
060652xxxx
Meni je sve povezao sa sestrinim 060452xxxx, a matorom sve sa mojim 060352xxxx... Sve smo pokušali. I brisanje pa ponovni unos, i unošenje sa +381 i bez i mešano... Nope. Uvek isto.
@gari
Salje sliku lokacije na email i adresu sa maps-a
kao i link ka bing mapi sa lokacijom gde se vide detalji
inace ako se telefon podesi na srpski da li maps navigacija onda brblja na srpskom?
Da, ali me zanima koliko je sirok opseg aplikacija koje mogu da procitaju i prikazu poslatu lokaciju. Na primer, ako posaljem nekome na androidu, da li ce on moci da otvori tu lokaciju i sa Google Maps, ili ako ne, da li postoji alternativa da se ta lokacija vidi nekako preko browsera... Ali nema veze, za sad mi ta mogucnost sakako ne radi zbog pomenutog problema, nema teorije da bilo kome posaljem neku lokaciju sa telefona. Na osmici to radi, mogu probati kasnije sa tatinim telefonom, pa da posaljem mami na mejl, i da vidim kako bude prikazano na kompjuteru, i kako na njenom androidu.
Jedno glupo pitanje da li se aplikacije same ažuriraju i nakon toga nema nikakavih informacija o tome da su one bila ažurirane? Nemam notifikaciju (nisam primetio) da su mi se ažurirale aplikacije, možda to tako treba da me ne smaraju sa nepotrebnim informacijamaali na 8.1 je bila ta opcija da nakon što se neka aplikacija apdejtuje ja imam brojku na tilu prodavnice što mi govori da je neka app bila ažurirana ili zahteva moju pažnju.
E vidis to su sad izbacil ,cak ne postoji vise ni history da vidis koje su se aplikacije aodejtovale.
Sent from mTalk
Zanimljivo...U Storage>Apps, sortirajte po datumu instalacije... Prve na listi su zadnje update-ovane.
U Storage>Apps, sortirajte po datumu instalacije... Prve na listi su zadnje update-ovane.
Probaj Moovit, ako nisi...Kada smo kod mapa..jel microsoft mape imaj ujavni prevoz za Beograd
Probaj Moovit, ako nisi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari