I ja sam u Africi, morao sam manuelno da stavim. Vraca na Afriku uvek kad je auto i pomeri vreme za sat unazad...
Kod mene isto.
Druze,jedan dan radi delimicno ok,kad mi baterija iscuri i ugasi se fon.Upalim ga.Pocne da radi max usporeno,Edge je katastrofa !
Jedva ide oficijelni .164 build na mojoj 640XL.
Recimo,kada me pozove zena,nece da prepozna ime a ni melodiju koju sam dodelio.
Kada udjem u history,vidi sve ok.
6tag mi ucitava 2 minuta.
Fejs ne reaguje na notifikacije.
Sam od sebe mi pojacava ringtones i ostale zvucne notifikacije.
Sve u svemu po meni,haos,smesno.
To je onda kod tebe katastrofa ako ti se sve to dešava . Probaj novi instagram beta za win 10 , mislim da nije spor . Imaš link u temi sa aplikacijama .
@ Nego da li je probao neko onaj Shiye Browser što sam okačio u temi o aplikacijama. Solidno radi za neki light surf, i ima fine swype komande za razliku od edga .
Ви што имате Африку подешену, који вам је регион подешен и који језик вам је подешен. Ја имам постављено све на српски и немам никаквих проблема.
Treba da prebacim jednu mp3 pesmu sam macbook-a na lumiu 550 i nema sanse evo vec sat vremena da to uradim. Probao i preko bluetooth-a i viber-a i probao da nadjem neku aplikaciju za sync i nema sanse! Ima li neki nacin da uradim ovu glupost ili da razbijam glupi telefon?
Ви што имате Африку подешену, који вам је регион подешен и који језик вам је подешен. Ја имам постављено све на српски и немам никаквих проблема.
Sve Srbija osim jezika interfejsa koji je engleski USA i stoji mi zapadna Afrika. Kad uključim GPS prebaci se na Beograd ali čim isključim GPS vrati se na zapadnu Afriku. Stavio sam ručno za vremensku zonu.
Zar ne mozes jednostavno da ga povezes kabelom, pa da kopiras gospodski sve kako i gde tacno zelis?
Ako ne mozes, probaj da okacis tu pesmu na OneDrive na primer, ili tako nesto, pa da je sa telefonom skines sa neta. To mi deluje kao nesto sto ce sigurno raditi. Ima i Google Drive, iCloud (u tom slucaju), il tako nesto. Sve se stalozeno resi.![]()
Ne moze. Isti slucaj kao i preko mail-a. Mogu da je reprodukujem jednom, ali ne mogu da je ubacim u taj groove music, za offline reprodukovanje. Svaki sledeci put kad hocu da je pustim iz onedrive-a mora se opet skinuti sa neta. Nista, ne vredi. Izgleda da moram da trazim taj kabl i windows racunar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari