Šta je novo?

Windows (phone) 10

000_PL.Znaci to je problem. Pomislio sam da nesto nije u redu sa telefonom. Hvala na informacijama.

14295 je munja, nikad nije bila brža Lumia 640ds...i radi mtalk. Tek se apdejtovao, videćemo da li ima nekih problema. Za sada ih ne vidim
edit - ne rade living imidžis, ali od nekog ranijeg bilda
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
14295 je bulja, rekao bih. Outlook crashuje prilikom sinhronizacije, PIN unlock ne radi tj. ne zakljuca telefon, Store opet ne moze da povuce update i crashuje (vrv do servera).

Interesuje me samo da li iko ima problema sa multitasking-om na Redstone-u?

Multitasking (za mene) ne postoji od .107 verzije. Jedino sto mogu da pohvalim Redstone da mi muzika u pozadini radila bez prekida i kontrole preko slusalica. Pokrenes 2-3 aplikacije, 2 reloaduje na pocetni ekran, a ako pokrenes 4-tu, jedna puca.

Ja još uvek zaboden na 107, nemam 6sati života da se drndam... Primetan bug je da @ u porukama se ponaša kao paste button. I u edge-u takođe.

Moze li mi neko ko ima neki dual sim wp na win 10 dati neke utiske, uzeo bi 730 ili 640 dual, video sam par postova ranije da ima nekih problema sa slicnim brojevima u imeniku.

Multitasking (za mene) ne postoji od .107 verzije. Jedino sto mogu da pohvalim Redstone da mi muzika u pozadini radila bez prekida i kontrole preko slusalica. Pokrenes 2-3 aplikacije, 2 reloaduje na pocetni ekran, a ako pokrenes 4-tu, jedna puca.

Odradio sam Hard Reset da vidim hoće li problem sa multitasking-om biti rešen. Kod mene na Redstone-u jednostavno već kod druge aplikacije pukne, ali sam zato primetio da kada dolazi do toga onda mi se i pri otključavanju sat na Lock Screen-u duže učitava.

Vidim ja da je još jako rano za ikakvo zezanje sa Redstone - om, ma pamet mi ne pada išta više da čačkam,. 164 mi je besprekoran i ćao do daljnjeg

Javi se kad odradis i kako je proslo. Imam i ja isti problem. Telefon mi pokaze dostupni build .164 , odradim azuriranje, telefon ga kao prihvati, odradim reset i kad proverim koji je build, telefon mi prikazuje daje i dalje .107.

Svaka pomoc je dobrodosla..unapred hvala

Evo da javim da sam odradio i sada je ok build je .164.Pratio sam uputstvo koje je postavio @zeljko(WDRT na 8.1,potom sve ostalo sto ide redom)
Zahvaljujem se ovim putem @zeljko i @igorko
Pozdrav

Moze li mi neko ko ima neki dual sim wp na win 10 dati neke utiske, uzeo bi 730 ili 640 dual, video sam par postova ranije da ima nekih problema sa slicnim brojevima u imeniku.

Meni dual sim dobro radi, nemam zamerke. Vezano za problem u imeniku - ti je valjda ako neko ima dva kontakta koji se razlikuju u jednoj cifri, i to izgleda baš u onom 06x... Nisam imao s tim problem, nemam takve brojeve u kontaktima.

Imam problem sa @ kao paste u nekim formama. Recimo dok ovo pisem ne, ali npr. imam kada unosim email adresu u polje "to:". Build .164, posle .107 nisam radio hard reset. U pitanju je L735. Da li hard reset ovo resava?

14295 je munja, nikad nije bila brža Lumia 640ds...i radi mtalk. Tek se apdejtovao, videćemo da li ima nekih problema. Za sada ih ne vidim
edit - ne rade living imidžis, ali od nekog ranijeg bilda
Sent from mTalk
Meni posle 14295 ne radi microsoft edge i windows mape izgubile glasovno navodjenje :(

Imam problem sa @ kao paste u nekim formama. Recimo dok ovo pisem ne, ali npr. imam kada unosim email adresu u polje "to:". Build .164, posle .107 nisam radio hard reset. U pitanju je L735. Da li hard reset ovo resava?

Ne Hard Reset ne rešava taj problem. Čeka se ispravka za isti. U Redstone-u je problem rešen, ali na zvaničnoj verziji još nije.

Sent from mTalk

Kaže mi ortak da od kad je stavio W10 iako mu je uključen wifi ide mu i data protok mobilni i da mu troši kvotu? Jel se još nekome dešava?

Kaže mi ortak da od kad je stavio W10 iako mu je uključen wifi ide mu i data protok mobilni i da mu troši kvotu? Jel se još nekome dešava?

Na Windows 10 mi se generalno trosi vise megabajta, izmedju ostalog i zbog toga sto Edge nema opciju da ucitava slike umanjene. Zato koristim Operu kad sam u gradu, a Edge samo kad sam na WiFiju, ali mi se cini da i tako trosim vise megabajta ipak. Cini mi se da ovako izguram dan u proseku sa 10MB ili mozda malo manje, a na 8.1 taj prosek mi je bio 7-8MB, mozda i 6. E, sad, da li on koristi internet sa kartice i dok sam na WiFiju, to ne znam...

Ovaj 14295 je prvi build da ne radi kako treba.. Aplikacije se zatvaraju same od sebe, here maps nece ni da se pokrene, brzina losija od .164.. Nisam radio hr, mrzi me...

Koje app ti pucaju? Ako pričamo o 550? Nikakvu razliku u odnosu na 14291 ne vidim...

Ne, 640lte... Mtalk, npr, otvorim par tema i samo se ugasi, puce mi i edge malopre, a pre toga je imao bag da slika pocne da treperi na YT kad se rotira u full screenu. Here maps nece ni da otvori. Ostalo za sad nisam koristio (samo viber i messenger, oni rade isto).

14291 sam koristio 10min, i mtalk uopste nije radio. Kazu da ga treba reinstalirati

Ne, 640lte... Mtalk, npr, otvorim par tema i samo se ugasi, puce mi i edge malopre, a pre toga je imao bag da slika pocne da treperi na YT kad se rotira u full screenu. Here maps nece ni da otvori. Ostalo za sad nisam koristio (samo viber i messenger, oni rade isto).

14291 sam koristio 10min, i mtalk uopste nije radio. Kazu da ga treba reinstalirati

Ovo za zarotirani video sam primetio, počne samo slika da treperi, čak i navigaciona traka treperi. Dobar je ovaj Build meni za sada bez većih problema, samo sam začuđen kako mi je na telefonu stara verzija Phone aplikacije sa sivom navigacijskom trakom. Na prošlom build-u je bila ona sa crnom trakom, a sada se vratila stara verzija :p

Sent from mTalk

Ovaj 14295 je prvi build da ne radi kako treba.. Aplikacije se zatvaraju same od sebe, here maps nece ni da se pokrene, brzina losija od .164.. Nisam radio hr, mrzi me...
Nema više Here Maps, prestali su da podržavaju 10ku. Sada je Maps bazirana na Here, radi skoro sasvim isto.

Naravno da nije mogla normalno da prodje promena vremena. Namestio alarm za 7:25, oglasio se regularno (pomerio se sat automatski), snooze-ovao do 7:45, i kad sam ugasio alarm potpuno, sat se resetovao na 6:45. Udjem u settings stoji UMT+1 (afrika, mada nebitno jer smo i na UMT+1), tu nesto cackao, i dalje stoji 6, posle 10ak minuta sam se vrati na 7 i 55. Ludilo mozga potpuno..

Imam Lumiu 920 vec 2 god i 3 meseca, hteo sam da sacekam da izadje zvanicni update ali ko zna kad ce to. Razmisljam da ubacim Windows 10 tu raniju verziju, pa me interesuje kakvih bagova ima? Jel moze normalno da se koristi?

Naravno da nije mogla normalno da prodje promena vremena. Namestio alarm za 7:25, oglasio se regularno (pomerio se sat automatski), snooze-ovao do 7:45, i kad sam ugasio alarm potpuno, sat se resetovao na 6:45. Udjem u settings stoji UMT+1 (afrika, mada nebitno jer smo i na UMT+1), tu nesto cackao, i dalje stoji 6, posle 10ak minuta sam se vrati na 7 i 55. Ludilo mozga potpuno..

Ista situacija... Probudih se i ja u Africi jutros...

Potvrđujem i ja da mi je vremenska zona bila Afrika i telefon mi nije pomerio vreme.

Poslato preko mTalk

Meni sve regularno,pomerio sat,alarm ok,lumia 640 ds .164 build. Vremenska zove kako i treba. Sva podešavanja su mi na automatik.

Nazad
Vrh Dno