MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
Samo da li 535 ima glance ? Ja je trazih i ne nadjos..
Nema, *** na tim telefonima to jeste veliki problem.
Samo da li 535 ima glance ? Ja je trazih i ne nadjos..
LED su obećali kao i USB OTG pa bulja
Krece danas 14291 na sve uredjaje koji podrzavaju Windows 10 . Dakle x40 lumie itd.
Krecu extenzije za edge u njemu i jos mnogo toga.
Kakav je ovaj build 14291 sa baterijom ? Ima li neki ozbiljan bug, razmišljam se da ga stavim na lumia 640 .
Pa gori sigurno nemoze biti :d
Malo sam eksperimentisao ovih dana i mislim da se "problem" u pozivnom broju, tj. taj deo 06x. Imam na desetine "službenih" brojeva u imeniku, koji se razlikuju za jednu cifru i tu nema problema, pozivni je svima isti.
Ako može neki info da li se to dešava i na novim modelima x50 sa i bez Redstona.
Da li postoji nacin da se vrati izgled Weather app na lockscreen-u, tj. velicina brojeva, izlged pozadine u zavisnosti od vremena, da se prikazuje par dana umesto jednog?
Kakav je ovaj build 14291 sa baterijom ? Ima li neki ozbiljan bug, razmišljam se da ga stavim na lumia 640 .
Nisam primetio da se zale ljudi uglavnom su bolji buildovi. Msm kao i za PC ja sam na fastu , svaki build je sve bolji. Naravno postoji mogucnos da nesto useru ali mala je sansa sad kad vec imaju dobru osnovu. Tako da mislim da je bezbedno da se bude na fastu do daljnjeg.
Redstone build vratio lag kad se otvara notifikaciona traka posle otkljucavanja telefona. Jedina novina koju sam do sada primetio.
Bezbedno do daljnjeg, tj. dok ne useru.![]()
14291 na L640 - ruši se mtalk i posle reinstalacije
14291 na L640 - ruši se mtalk i posle reinstalacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari