Šta je novo?

Windows (phone) 10

Da li postoji nacin da se vrati izgled Weather app na lockscreen-u, tj. velicina brojeva, izlged pozadine u zavisnosti od vremena, da se prikazuje par dana umesto jednog?

Mislim da su preskočili usb otg preko običnog usb priključka i odmah se prebacili na USB Type-C . Lumia 950 podržava fleške ,tastature i druge periferije preko svog priključka.

Krece danas 14291 na sve uredjaje koji podrzavaju Windows 10 . Dakle x40 lumie itd.

Krecu extenzije za edge u njemu i jos mnogo toga.

Forward dugme za Edge?

Pa gori sigurno nemoze biti :d

Ovo je redstone , naravno da može biti gori , th2 mi radi dobro na lumia 640 , ovo nije ista stvar.

Ipak mislim da ću malo sačekati, nema ništa specijalno novo, tako da nemam žurbu. Da postoji za lumia 630 pa i da ga instaliram, ovako nema potrebe.

Poslednja izmena:
Malo sam eksperimentisao ovih dana i mislim da se "problem" u pozivnom broju, tj. taj deo 06x. Imam na desetine "službenih" brojeva u imeniku, koji se razlikuju za jednu cifru i tu nema problema, pozivni je svima isti.

Ako može neki info da li se to dešava i na novim modelima x50 sa i bez Redstona.

desava se i na 550 koju imam i na 830 koju sad koristim. desava se kad je razlika u "pozivnom broju" jer uporedjuje zadnjih 7 cifara i tu nastaje problem.

Ako neko krene u instalaciju, ni slucajno vracanje bekapa.

Hteo sam da pitam,da li treba,posto sam na slow insideru vec mesec i po dana,da preuzmem zvanicnu nadogradnju ili da ostanem i dalje na insideru?To mi nije bas najjasnije.Imam lumiu 640 xl dual sim.Unapred hvala :)

Već imaš zvaničnu nadogradnju. Možeš da izađeš iz insajdera ako hoćeš.

Da li postoji nacin da se vrati izgled Weather app na lockscreen-u, tj. velicina brojeva, izlged pozadine u zavisnosti od vremena, da se prikazuje par dana umesto jednog?

Postoji ovako nesto... :D
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/weather-beta/9nblggh168w5#app-details
Ne vidi se kako izgleda plocica na onim slikama u opisu aplikacije, ali izgleda tacno kako smo navikli uz ono sto bismo i hteli: na srednjoj plocici vidis tri dana, na velikoj vidis pet dana, a plocica je transparentna. Mozes da podesis azuriranje na 3, 6, 9 ili 12 sati.

Da li je sa zvaničnim prelaskom sa wp8.1 na wm10 kod starijih telefona došlo do promene fw?

Kakav je ovaj build 14291 sa baterijom ? Ima li neki ozbiljan bug, razmišljam se da ga stavim na lumia 640 .

Nisam primetio da se zale ljudi uglavnom su bolji buildovi. Msm kao i za PC ja sam na fastu , svaki build je sve bolji. Naravno postoji mogucnos da nesto useru ali mala je sansa sad kad vec imaju dobru osnovu. Tako da mislim da je bezbedno da se bude na fastu do daljnjeg :D .

Redstone build vratio lag kad se otvara notifikaciona traka posle otkljucavanja telefona. Jedina novina koju sam do sada primetio.

Nisam primetio da se zale ljudi uglavnom su bolji buildovi. Msm kao i za PC ja sam na fastu , svaki build je sve bolji. Naravno postoji mogucnos da nesto useru ali mala je sansa sad kad vec imaju dobru osnovu. Tako da mislim da je bezbedno da se bude na fastu do daljnjeg :D .

Bezbedno do daljnjeg, tj. dok ne useru. :D

Redstone build vratio lag kad se otvara notifikaciona traka posle otkljucavanja telefona. Jedina novina koju sam do sada primetio.

Na kom telefonu si instalirao ? Meni sad skida.

Vidim neke komentare tipa: I notice performance improvement on my 1520 , a lot of bugs fixed as well.
Differently more stable than the previous branch.

Gde su im te nove Mape? Instalirao sam novi Redstone, ali imam jod onu staru verziju Maps aplikacije.

Mape moras da update-ujes preko Store-a. Mnogo su bolje sada, ali i mnogo sporije u odnosu na staru verziju.

Problemi sa konektovanjem na wi-fi, mora da se unosi šifra i to nekoliko puta, zamrzne se ekšn centar...nije dobro. Nove mape su instalirane.

Meni ne radi store, ne mogu nista skinuti sa njega javi neku gresku. Pokusao sam ugasiti pa upaliti i opet isto. Imali ko rijesenje?

Evo sad mi se pojavilo ažuriranje za mape. Ali Store odbija da skine. Dosta je bolji build, ali primetio sam da aplikacije same nestaju iz multitasking screen-a.

Nazad
Vrh Dno