Mali off: Pre nego sto upalis pola foruma, bilo bi dobro da navedes po kom clanu zzop je ova tvrdnja.
Ne pozivam se ni na koji clan zzop, nemam zivaca ni vremena sad da to citam

, ali ako kupujem neku robu, hocu da valja, jer ne nalazim pare na ulici. Zato se posteno dogovorim sve sa prodavcem pre nego sto nesto kupim, a ne posle da bude problem. Konkretno sa telefonima moze biti problem jer najcesce nije da "radi ili ne radi", nego bude neki problem koji treba reprodukovati, a mozda ne znas ni kako da ga reprodukujes. Osim toga, ako kupujem sad novi telefon, hocu i da imam taj telefon, a ne da ga kupim pa da mi ga razvlace po servisu mesec dana... Ako mi nesto vezano za taj uredjan nakon kraceg koriscenja uliva sumnju onda hocu to da zamenim, a oni neka vide sta ce s tim. Da tako i ostali misle ne bismo imali da se jedna fabricka verzija lumije 535 prodaje u inostranstvu, a druga - ona koja nekima ne valja, se prodaje kod pojedinih u Srbiji. Taj prodavac koji mi vec pre kupovine nesto izvodi sa "...ali, pa znas..." bi me zavlacio i kad mu se vratim sa neispravnim uredjajem (odnosno sa nekom manom), to je moje misljenje, i tu necu nista ni kupiti kod njega, pa makar platio to nesto hiljadu dinara vise il koliko vec.
Sto je najgore od svega, ta L640 o kojoj pricam od kuma, naterao sam coveka da proba w10 i eto ga ludi, svaki cas me zove da mi kaze sta ne radi.. Bem ti takvu betu i insider ..
I meni se svidja w10m, i povremeno devojci krenem sa "ali super bi ti bilo sa windows 10...", al ipak zavrsim sa "mada, moguce je da bi nesto i zezalo". To sto ja mislim da je to vredno rizika, tj. vredno (moguce) izgubljenog vremena utrosenog na instaliranje sistema, rucnog podesavanja svega moguceg i instaliranja potrebnih aplikacija, hard reset, i mozda ponovnog vracanja na wp8.1, ne znaci da i drugi misle tako. Ne vole ljudi bas stalno da cackaju telefon i da namestaju sebi stvari na njemu iznova i iznova. Mozda bi i tvoj kum nasao neka resenja za probleme koje je uocio na telefonu, al se ne bakce time toliko koliko mi sad ovde - nema prosto volje. Zato je za mnoge bolje da ostanu na wp8.1, i predju na w10m kad bude vreme.

Ovo da sve radi ne bi bio insajder.

Naravno, sto se mene tice - ostajem na w10m, lepo mi radi, ako treba sad i da uradim jedan HR, napravicu backup, i za sat vremena il manje sve ce mi biti kao sto je i bilo. Na w10m vise toga ostaje zapamceno u tom backupu nego sto je u wp8.1, bar je to moj utisak.
EDIT: Inače, sve se bojim da kažem - da ne ureknem, ali čini mi se da je u poslednjoj verziji kalendara i mejla koja je bila pre par dana ispravljeno ono što se zaglavljivala obaveza na pločici kalendara i na lockscreenu.