Pa ako je IPS panel na njemu i ima display memory-cache onda moze... Ako hoce da to ubace.a da, zaboravio sam na to. nadam se da ce na 550 da omoguce double tap to wake..
Pazi stvarno radi kad je na desktop ,al preko tubecast,metrotube i mytube nece
Sent from mTalk
Treba pisati Developer-ima da omoguće tu funkciju u svojim app.
Nesto sto nikako ne mogu da shvatim, ubacis uzasni izum hamburger meni, ajd nema veze, ali zasto su morali sa leve strane kao svi ostali? Koliko ima desnjaka a koliko levaka u svetu? Verujem da je odnos 80/20.. Znaci ne mogu da ga dohvatim na 4.7..
Sent from mTalk
Ja sad ne razumem tebe nista :d Hamburger meni, ikonica sa horizontalnim crticama, najcesce koriscena na mobilnim sajtovima, koju su ubacili u univerzalne Win10 aplikacije, nalazi se u gornjem levom uglu, i jedva mogu da je dohvatim.
Sent from mTalk
Potpuno se slažem sa tobom, na 640XL, je toliko teško doći do Hamburger Menija, poslao sam im na Insider Hub da ubace Swype to Open, a oni ubacili samo u Groove, i tamo je animacija baš "glatka"
Apdejt na fast ringu,upravo instalirao..
Microsoft is rolling out a small configuration update to the Windows 10 Mobile Insider preview for those on the Fast ring. According to Windows Insider chief Gabriel Aul, Insiders shouldn't expect to see any new features or changes in this update, as it's solely meant to prepare devices to receive future cumulative updates.
kako staviti transparentni Viber a da ne pise pri otvaranju 'request unavailable' i da mora da se uvek ide na ok ?
probao preko transparency tiles i t tiles pack i isto je ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari