Šta je novo?

Windows (phone) 10

Pitao sam zato sto nece da radi, a vidim da je folija nalepljena preko senzora pa sam pomislio da nije do toga.

Ladno ne podrzava live prenose na youtube ,nit preko edge a nece ni preko tubecast :D

Sent from mTalk

Ja gledam m38u linkove,rade super preko edga. Yt isto radi preko edge,proveri ti to bolje,možda ti je m.youtube,zato neće.

Poslednja izmena:
Pazi stvarno radi kad je na desktop ,al preko tubecast,metrotube i mytube nece :)

Sent from mTalk

Nesto sto nikako ne mogu da shvatim, ubacis uzasni izum hamburger meni, ajd nema veze, ali zasto su morali sa leve strane kao svi ostali? Koliko ima desnjaka a koliko levaka u svetu? Verujem da je odnos 80/20.. Znaci ne mogu da ga dohvatim na 4.7..

Sent from mTalk

Ne razumem najbolje o čemu si ovde pisao?
Swipe , kod mene, radi u panelu sa obaveštenjima, a svugde ostalo, u app meniju ili podešavanjima kliknem bilo gde u ravni ikone i otvara se.

Ja sad ne razumem tebe nista :d Hamburger meni, ikonica sa horizontalnim crticama, najcesce koriscena na mobilnim sajtovima, koju su ubacili u univerzalne Win10 aplikacije, nalazi se u gornjem levom uglu, i jedva mogu da je dohvatim.

Sent from mTalk

Ja sad ne razumem tebe nista :d Hamburger meni, ikonica sa horizontalnim crticama, najcesce koriscena na mobilnim sajtovima, koju su ubacili u univerzalne Win10 aplikacije, nalazi se u gornjem levom uglu, i jedva mogu da je dohvatim.

Sent from mTalk

Potpuno se slažem sa tobom, na 640XL, je toliko teško doći do Hamburger Menija, poslao sam im na Insider Hub da ubace Swype to Open, a oni ubacili samo u Groove, i tamo je animacija baš "glatka"

Potpuno se slažem sa tobom, na 640XL, je toliko teško doći do Hamburger Menija, poslao sam im na Insider Hub da ubace Swype to Open, a oni ubacili samo u Groove, i tamo je animacija baš "glatka"

A jel vam pomaze opcija da povucete sliku na dole, pa da onda tapnete da otvorite meni? Meni to tako ok radi, mada, ja imam ipak manji displej, meni je 4 incha. Pored toga, naravno, da postoji mogucnes da "izvucem" hamburger meni iz leve ivice bi ubrzavala postupak. :)

http://www.windowsnovosti.com/2016/01/microsoft-fotografije-aplikacija-za.html

Kakvi su vasi utisci, jel i vama radi Photos brze nakon ove nadogradnje kako pise u tekstu? Ja nisam siguran da li kod mene postoji neka razlika - po njima, prvi put mu treba mozda malo vise vremena, a onda kasnije "bude spreman", pa dosta brzo ulece u slike kad hocemo. Mozda jer ja mozda i nisam ulazio u Photos nakon nadogradnje, a mozda i jer imam ipak slabiji procesor na telefonu od vecine vas.

Kad je bila ta nadogradnja. Ja takvo nešto nisam skoro dobio. Bilo je svašta nakon stavljanja poslednjeg builda pre nedelju dana ali od tada samo apdejt za here mape i here drive i to je to.

Poslato preko mTalk

U prodavnici mi je stajala na čekanju da se ažurira, pa sam mu dao refresh ;)

Mislim da sam ja kod sebe instalirao pre par dana... Nisam siguran, a izgleda da u storeu ne mogu da vidim istoriju nadogradnji i instalacija...

Kod mene nema update, mada posle builda .63 photos radi skoro trenutno, samo prvi put dok napravi thumbnailove malo sporije otvara.

Microsoft is rolling out a small configuration update to the Windows 10 Mobile Insider preview for those on the Fast ring. According to Windows Insider chief Gabriel Aul, Insiders shouldn't expect to see any new features or changes in this update, as it's solely meant to prepare devices to receive future cumulative updates.
:)

Na L640 malopre bio neki update... Pisalo Configuration update, šta god to značilo...

*sigh* Pročitaj moj post iznad.

kako staviti transparentni Viber a da ne pise pri otvaranju 'request unavailable' i da mora da se uvek ide na ok ?
probao preko transparency tiles i t tiles pack i isto je ...

kako staviti transparentni Viber a da ne pise pri otvaranju 'request unavailable' i da mora da se uvek ide na ok ?
probao preko transparency tiles i t tiles pack i isto je ...

Ja sam probao sa nekom aplikacijom , nemam pojma kako se zove ali sam odustao zato što ne pokazuje broj poruka. Ako koristiš aplikaciju transparent tiles I slično gubiš live tile funkcionalnost.

Mislim da je bila transparent tiles aplikacija .

Ја не знам за вас, али ја сам се скинуо са windows insider апликације, али

cf4da94fbb229b7ace2a1f9ace11af54.png

23bf9eab3a5a8a4e2cfca8134fd6d238.png

Poslednja izmena:
Šta si nam hteo reći?
Da ti je odradio apdejt na .63 bez insajdera ili da si poslednji apdejt pokupio regularno tj. nakon "skidanja" sa Insajdera (a .63 si odradfio pod Insajderom)?

Последњу обнову одрадио без insider апликације.
Да би сам на .63

Nazad
Vrh Dno