Koji je model? Sve mi se čini da je to neki "rep" nadogradnje sa w8.1...
Jel ima još neko jedan višak zelene boje pri dnu? Gledao sam na L550, nema... A kad se izabere ta desna pored plave u zadnjem redu, ništa se ne dešava...
Jel se nekom desava da mu se odjednom promeni odabrana boja? Meni je inace ljubicasta a promeni se u teget... I kad u podesavanjima pokusam da vratim u ljubicastu nudi mi neke skroz leve boje...
P.s. Ja sam "lepsa polovina" i zelene u postu iznad su mi iste![]()
Snimi screenshot i proveri color pickerom![]()
Ja sam novajlija u svemu ovome sto vi pisete juce sam nabavio L535 i malo bi da se igram
Zanima me za pocetak dali da instaliram "insider slow or fast" i jel ima jos nesto bitno?
Koliko traje instalacija otprilike?
Mozes odmah na fast. Sve ukupno 1.5-3h, zavisi...moze da traje i duze, neki su imali takvu situaciju
Imam problem sa copy paste i @. Kad kopiram deo teksta telefon zapamti šta sam selektovao i ubaci taj tekst svaki put kada pokušam da ubacim znak @. Recimo pišem mail i kad pokušam da otkucam @ on na tom mestu ubaci ono što je zapamtio kad sam kopirao. Imam zadnji build .63 jel može neko da pokuša na srpskoj tastaturi ovo što sam opisao.
Tako je svima ,ne mogu da verujem da to jos nisu sredili.
Sent from mTalk
Sa fast instaliras najnoviju verziju, a sa slow malo stariju ali provereniju - to je ta logika. Ipak ova najnovija verzija je prilicno dobra kako se meni, a i drugima koliko sam skontao, cini, tako da mozes da odaberes fast, u ovom trenutku je to bolje po meni.
Kad instaliras insajder, pa ides da proveris da li postoji update, nakon sto vidi da nesto novo postoji, tj. windows 10 mobile, treba neko vreme dok se taj sistem skine, a onda i dok se instalira. Nakon instalacije windows 10 mobile lako je moguce da ces trebati i hard reset da uradis - ja recimo nakon instaliranja desetke nisam imao tastaturu (za kucanje poruka i sl.), pa sam morao. I onda namestas rucno sve kako ti je bilo, mada sto se tog dela tice, namestis odmah ono sto ti je najbitnije, a ono ostalo polako natenane kako imas vremena.
Jel neko probao da instalira android aplikacije na win 10?
To ne može . Moglo je letos ali je toliko usporavalo telefon da su stopirali trenutno.
Baš me čudi otkud to da su android aplikacije usporavale telefon??Sarkazam
BTW da li ima bilo kakavih naznaka za Januar da li će biti puštena konačna ne insajderska verzija WIN10 za mobilne?
Već je krenulo u Poljskoj,Švajcarski operater najavljuje za 19 januar . Termini su različiti. Kad nadogradiš na win 10 dobijaš direktno od Ms-a buduća ažuriranja, svi u isto vreme .
Evo ima i ova vest http://wmpoweruser.com/t-mobile-net...grade-starting-between-14th-and-21st-january/
A sta radimo mi koji imamo insider ,jel moramo da se vracamo na 8.1 ili kako ?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari