Našao rešenje za sklanjanje zaglavljenog eventa sa Outlook Calendar plocice i lockscreena! Namestio datum i vreme na tad kad se event završava i kako sam stisnuo home tako se plocica refreshovala! Odmah vratio vreme na automatsko i sve ok. Hahahaha! Komedija! :d
To purchase a data plan, you can follow these simple steps: 1. Click the WiFi icon at the far right of the taskbar 2. In the list of networks, look for one called Cellular data, then select it 3. In Mobile settings, select ‘View plans’, then follow the steps to buy mobile data and get online
iso 200, ekspozicija na 4s + mirna ruka...i u mrklom mraku slika kao da je dan![]()
iso 200, ekspozicija na 4s + mirna ruka...i u mrklom mraku slika kao da je dan![]()
Nešto slično se desilo i meni.
Ček ti stalno imaš neki problem a imaš Lumia 640 ? To mi nikako nije jasno, ajde na nekim modelima postoji problem ali Lumia 640 radi super I nisam viđao takve probleme u radu do sada .
Ček ti stalno imaš neki problem a imaš Lumia 640 ? To mi nikako nije jasno, ajde na nekim modelima postoji problem ali Lumia 640 radi super I nisam viđao takve probleme u radu do sada .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari