Pa iskreno meni sad baterija na 8.1. traje dan do dva n u zavisnosti od korišćenja, nisam posebno zahtevan ali dosta telefoniram i koristim viber i what's app, dok na 10-ki bukvalno nije mogla od 7 do 17, tad je već bila gotova, 5%...
Pa iskreno meni sad baterija na 8.1. traje dan do dva n u zavisnosti od korišćenja, nisam posebno zahtevan ali dosta telefoniram i koristim viber i what's app, dok na 10-ki bukvalno nije mogla od 7 do 17, tad je već bila gotova, 5%...
3. Koju drugi alarm da koristim pošto sistemski nema vibraciju? Jedan član mi je napisao da ima, međutim nigde ne vidim. Izuzetno mi je važno, zato što mi je sluh oštećen i noism slušne aparate, telefon stavljam ispod jastuka i vibriranjem me probudi.
4. Da li kod vas na YT neće da se ponovi video, već morate da ponovo učitate stranicu pa da pustite video? I kada zaključate telefon muzika se ne nastavlja?
To je to. Pozdrav!
Ljudi, jedno pitanje, iz Photos hoću da uklonim neke fotke ali hoću da ostanu na One Drive-u, uploadovane su, kako da znam da neće sve da obriše već samo one sa kartice?
Evo i ja koristim kalendar isto onako da upisujem podsetnik za svaku sitnicu. Sinoć oko 1h sam obrisao podsetnik za ponedeljak jer mi ne treba više i još uvek mi stoji i na lockscreenu i na tajlu event za sutra...
Mozda ja koristim kalendar na malo specifican nacin u odnosu na ostale. Ako treba nesto da kupim posle posla recino onda ja stavim da ni za ceo dan cuci "kupiti tu i tu dranguliju", pa kad kupim tu dranguliju ja obrisem taj podsetnik. To mi vise odgovara nego da stavim podsetnik vezan za neko odredjeno vreme, pa da mi zbog toga zvoni alarm ne znam kad il tako nesto jer ne znam kad cu krenuti kuci. Ovako mi to pise na lockscreenu sve dok ne obavim to sto treba, i stoji mi i na plocici.
To mi je prakticnije nego da instaliram dodatne neke aplikacije, nego kalendar koristim i za to i za sve ostale podsetnike.
Inace, izgleda da se plocica i lockscreen azuriraju nakon sto pokrenem Outlook, al to jos nisam siguran. Mozda bi radilo i sa pokretanjem druge aplikacije, i NADAM SE da to ima veze sa zivotom sto sam sad rekao. Mozda je to i slucajnost da mi se plocica azurirala bas nakon otvaranja i zatvaranja Outlooka.
U opcijama Photos, namestiš da se ne vide slike sa OD, i nema brige.
Da, da baterija je definitivno bolja na .63. Takođe manje grešim pri kucanju sada tj čini mi se da je odziv same tastature malo bolji mada to i dalje nije kao na 8.1.
Hehe, meni nije problem da zapamtim STA treba da uradim, nego treba da zapamtim i DA treba nesto da uradim...ONENOTE
A ja sad kad sam se vratio na w10m opet gresim ko zmaj... :d Dobro, al polako se popravljam, i jeste, moguce da je sad bas i bolja sama tastatura, tj. njen odziv.
Svaka stavka u OneNote podsetniku moze imati svoju plocicu na ekranu.
Meni je na 550 tastatura neprecizna kada upalim suggest text u keyboard podesavanjima, cim to ugasim, mnogo lakse kuckam...
Šta da vidimo kada je ovo skoro sve isto , samo ubačena ova ios transparentnost i dodate neke nepotrebne opcije.
I ne ne bih voleo da izgleda ovako, koja je poenta prognoze u action centru ? Kupiš ios ili android ako hoćeš a ne da napraviš da izgleda identično. Treba valjda nešto zadržati a ne natrpati ovako action centar i druge stvari da se totalno izgubi preglednost.
Mozes datum staviti na lockscreen isto, a moze da se vidi i na glance screen. Sto se tice ovog njihovog kalendara, vidi se lepo datum kad nema obaveza na plocici; kad je na plocici obaveza datum je sitnije prikazan.Koji kalendar ima lepo ispisan datum? Kao kod psyhounda u Mobilni mod temu? Probao sam par aplikacija, mrka kapa. A outlook calendar nema nikakva podešavanja live tile-a. Treba mi za W10M.
Koji kalendar ima lepo ispisan datum? Kao kod psyhounda u Mobilni mod temu? Probao sam par aplikacija, mrka kapa. A outlook calendar nema nikakva podešavanja live tile-a. Treba mi za W10M.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari