Šta je novo?

Windows (phone) 10

Opet ne dobijam SMS obavestenja... Da ne otvorih sam Messaging, ne bih ni znao da me ceka brdo SMS-a.

Plus Bus ne radi ni sad, odavno, džabe sam ga vraćao..
A Library na Store je bolji, brže se radi ali opet to nije to...klikneš li slučajno (jako je osetljivo) na nešto sa "All" liste, back i opet ponovo, pa ponovo....nikako to da srede. I što je najgore vraća te na vrh liste, ubiješ se tražeći šta ti treba. Jedino ko ima jako malo toga na listi, njima je ok sigurno.
Naravno da ne radi nije to poenta već da je sve to što je bilo sakriveno/nedostupno sada moguće instalirati.

@tolero ok. Jasno mi je ali ovo uopste nije ni blizu fluidno i stabilno kao wp8.1 cak se i osnpvne f-je phone i messaging koce i laguju. X puta mi se desilo da tapnem na poruke i cekam da se otvori ili kad listam konverzacije cekam sec. da se ucitaju stare...

To je do nekompatibilnosti firmware-a sa OS-om. Na 550 sve radi tečno. Biće i na ostalima tako kako za koji bude izlazio update.

Ako se ne varam, posle update-a sam dobijao par poruka bez obavestenja. Otisao do bankomata, podigao novac, stigla nova poruka, naravno bez obavestenja (odradio mute/unmute thread), platio karticom u prodavnici, stigla nova poruka sa obavestenjem, posle je proradilo. Meni je na auto-update, ne znam da li je bilo posle jos nekih novih update-ova.

Mene isto zezalo juče, ali za sada posle apdejta deluje ok. Vidim da je legao i neki mali apdejt Store app.

Vidim da ima dosta ljudi koji porede i/ili se vraćaju na 8.1, lično ta dva sistema ne mogu da poredim nikako, nikad više 8.1 ne bih mogao da koristim, toliko mi nekako primitivno i naivno deluje...jedino da baš moram. Znam da je W10M uglavnom kozmetički izmenjen sistem, dakle velika većina stvari sem npr Outlook i Messaging/Skype, eventualno OneDrive su pretrpele samo kozmetičke izmene ali opet meni to deluje neuporedivo bolje...iako je, svestan sam, uglavnom na oko :D

Poslednja izmena:
Ovi koji kubure sa alarmom neka pregledaju kada se završi update :)

Kao što reče Darko... Treba sačekati finalnu verziju... Koja je optimizovana za L1020 i sl.

Ms izjavio da izlazi zvanično početkom sledeće godine .

Ko hoće ranije mora preko insider . Idu ljudi na odmor ne mogu sada da se bakću :D

Meni je stajao tako nekih lapo sata i krenuo. Ima nas puno pa zagušili server. :d

Sto je najgore, na maloj 435 krenuo momentalno :)
Imam neki lagani osecaj da namerno guse 1520 zbog izlaska 950, sto bi bilo i logicno...

1520 je toliko dobar da ne mogu da ga "uguše" nikako...osećam da će ostati legenda

I meni je dugo stajao na 0%, posle izvesnog vremena je krenulo... No kako god okreneš skoro sat vremena ukupno.

Meni ode download updates pa onda na instal updates stane na 90% i izbaci da ne može da skine apdejt jer nemam memorije a memorije imam .

Meni se u imeniku pojavio neki BECCA CODY kontakt, koji je nemoguće izbrisati, jednostavno ne da opciju brisanja. Pojavio se preko skype koji i ne koristim. Izbrisao sam skype i sad mi na SMS stiže poruka od dotičnog na engleskom tipa zdravo , jel si tu?
Verovatno sam ga nekako fasovao, a poslaću i MSu feedback jer taj kontakt je skype povezan sa MS nekako, tj kad stisnem na taj kontakt, otvori mi podmeni Microsoft !?

Meni na 1320 ne nudi novi build :(

Suvise mi je ovo konfuzno i polako me podseca na lagdroid i sve mi vise ide na zivce :)
Moram da predjem na neki totalno zatvoren sistem, gde nema sta da se prcka. Tizen npr :D

Mada, sto se toga tice, pozivi i poruke i jesu uvek bile aplikacije/programi...

Nisu bili aplikacije, kao sto je Asphalt i Candy Crush saga, pozivi i poruke su bili deo sistema.. ne zelim bre loading od dve sekunde nikad za te dve stvari.. Ne znam na kom Androidu koji je napravljen u poslednje 3 godine toga ima. Sve sa nekom zadrskom se desava.. i nisam ulogovan na Skype, kakva integracija, to tek sto je de*ilno, Skype u SMS-u?

Poslednja izmena:
Ja opet moram da budem namćor :D Zar ti 2sec ulazi u poruke? Ja imam loading od 1sec i to pri prvom učitavanju nakon dizanja sistema. Svaki sledeći ulazak u app je trenutan.

Mmmm da, opet je do mene ;) Ulazi instant samo ako sam ih otvarao u prethodnih 10 min recimo.
A taj loading zna da bude i 2 sek nego neces da priznas :)
U svakom slucaju totalno nekonzistentno..

Sent from mTalk

Ok znači opet moram da ti snimim :) Doduše imam 10tah thread-ova sa po par SMS, moguće da je do toga.

Nazad
Vrh Dno