Hmmmm... alarm kasni sa okidanjem. :whip:
Npr. podesen na 9:00 pocne da zvoni u 9:07 :d probao da obrisem i ponovo setujem isto samo nije 7 minuta razlike nego 4. :d
Bice iduce nedelje kasnjenja na posao ahahahahahaha :laugh:
To je nešto do tebe , nikad mi se to nije desilo. Pogledaj podešavanje za vreme i vremenske zone.
Niko mi nije odgovorio kako da odvojim sms od skyp-a?
Isključiš chat i ideš na sign out u skype video i višese neće pojavljivati .
Lumia camera nije ni mogla da se koristi ,bila je tu barem kod mene samo da mi saopste da se ta aplikacija vise ne koristi da predjem na novu bolju windows kameru .
Vrlo dobar build. Prvi insider build koji sam stavio na telefon. Neki od problemčića:
Na L920 ne radi Glance screen, Wi-Fi se pali sam od sebe povremeno, brightness u action centru brlja (često je na low najsvetliji), ne stiže notifikacija za mejl (pored toga što sam uključio u opcijama u app-u), čini mi se da je baterija ipak dosta lošija (a nikakva beše i na 8.1), app list prilikom povratka iz aplikacija se nekad ne zatamni i drugi sitni UI bagovi.
Trebalo bi poraditi na brzini Phone, Messaging i Photos aplikacija, iako su te (kao i sve ostale MSFT-ove) vrlo lepo odradjene, kako UI, tako i sama funkcionalnost. Držim ga na 200% DPI i deluje super, mislim da ću ga tako i ostaviti. Zbog čega su izbacili mogućnost 3G Only (valjda je to privremeno)?
Hm... Na kom si buildu ?
Brightness idi u exstras pa na displej i tu imas brightnes profile i namesti koliko da ti bude low koliko med i koliko high.
Meni su sve ove aplikacije pratkicno instant otvaranje.
Meni se cini da ti nisi na ovom poslednjem buildu.![]()
Kod mene radila sasvim normalno.
Jesam, na 10581. Nisam rekao da su spore, već da navedene nisu na nivou 8.1. Nije bitno, srediće se, a i možda imam malo jače kriterijume![]()
LOL wtf sta ti stoji u podesavanjima za velicinu texta?
Sta ti stoji u ease of access jel ti nije magnifier ukljucen ?
Btw koji QR / bar code scanner koritistite? Nema vise bing vision ?![]()
Evo još jedan bug... Ne može da se sakrije start bar u nekim aplikacijama, bar je kod mene tako... Neće ni u Viberu ni u Tt classic ni u Tubecast čak ni kad je fullscreen video...
Pazi stvarno.A gde se uopste nalaze podesavanja za nav bar ?
Nema veze s tim podešavanjima, uvek su mi ista, ovo se odjednom samo desi dok kucam sms ili na Viber...bilo je i na prethodnom bildu a mrzi me da radim HR, zamorilo me više praćenje bildova, instalacije....krajnje im je vreme, oni dve verzije sistema a koliko je Android izbacio za par godina?! Ispadoše ekskluzivni neki sistem ***, čista avangarda, samo za sladokusce...i mazohiste![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari