Šta je novo?

Windows (phone) 10

Kada se ode u world clock u okviru alarm app može se pinovati vreme .

sada mi stigao update za Photos i Outlook... pogledajte da li sada imate problema sa folderima u photos aplikaciji. ja ih nemam sada a ranije nisam probavao

Hmmmm... alarm kasni sa okidanjem. :whip:

Npr. podesen na 9:00 pocne da zvoni u 9:07 :d probao da obrisem i ponovo setujem isto samo nije 7 minuta razlike nego 4. :d

Bice iduce nedelje kasnjenja na posao ahahahahahaha :laugh:

Hmmmm... alarm kasni sa okidanjem. :whip:

Npr. podesen na 9:00 pocne da zvoni u 9:07 :d probao da obrisem i ponovo setujem isto samo nije 7 minuta razlike nego 4. :d

Bice iduce nedelje kasnjenja na posao ahahahahahaha :laugh:

To je nešto do tebe , nikad mi se to nije desilo. Pogledaj podešavanje za vreme i vremenske zone.

Malopre mi je tastatura bila skroz crna samo su slova svetlila ,kakp je dobro izgledala ,steta sto je bio bag.

Niko mi nije odgovorio kako da odvojim sms od skyp-a?

To je nešto do tebe , nikad mi se to nije desilo. Pogledaj podešavanje za vreme i vremenske zone.

Ni meni se nije pre desavalo (na prethodnim build-ovima) a sad kad sam slao "feedback" vidim da ima dosta ljudi sa istim problemom. :trust:

Kako vam radi tapatalk na wm10 ,meni je na 8.1 odma otvarao post kad stigne notifikacija sada uvek otvara iznova apilkaciju ,ne ulazi direktno na post.

Vrlo dobar build. Prvi insider build koji sam stavio na telefon. Neki od problemčića:
Na L920 ne radi Glance screen, Wi-Fi se pali sam od sebe povremeno, brightness u action centru brlja (često je na low najsvetliji), ne stiže notifikacija za mejl (pored toga što sam uključio u opcijama u app-u), čini mi se da je baterija ipak dosta lošija (a nikakva beše i na 8.1), app list prilikom povratka iz aplikacija se nekad ne zatamni i drugi sitni UI bagovi.

Trebalo bi poraditi na brzini Phone, Messaging i Photos aplikacija, iako su te (kao i sve ostale MSFT-ove) vrlo lepo odradjene, kako UI, tako i sama funkcionalnost. Držim ga na 200% DPI i deluje super, mislim da ću ga tako i ostaviti. Zbog čega su izbacili mogućnost 3G Only (valjda je to privremeno)?

Vrlo dobar build. Prvi insider build koji sam stavio na telefon. Neki od problemčića:
Na L920 ne radi Glance screen, Wi-Fi se pali sam od sebe povremeno, brightness u action centru brlja (često je na low najsvetliji), ne stiže notifikacija za mejl (pored toga što sam uključio u opcijama u app-u), čini mi se da je baterija ipak dosta lošija (a nikakva beše i na 8.1), app list prilikom povratka iz aplikacija se nekad ne zatamni i drugi sitni UI bagovi.

Trebalo bi poraditi na brzini Phone, Messaging i Photos aplikacija, iako su te (kao i sve ostale MSFT-ove) vrlo lepo odradjene, kako UI, tako i sama funkcionalnost. Držim ga na 200% DPI i deluje super, mislim da ću ga tako i ostaviti. Zbog čega su izbacili mogućnost 3G Only (valjda je to privremeno)?

Hm... Na kom si buildu ?

Brightness idi u exstras pa na displej i tu imas brightnes profile i namesti koliko da ti bude low koliko med i koliko high.

Meni su sve ove aplikacije pratkicno instant otvaranje.

Meni se cini da ti nisi na ovom poslednjem buildu. :)

Hm... Na kom si buildu ?

Brightness idi u exstras pa na displej i tu imas brightnes profile i namesti koliko da ti bude low koliko med i koliko high.

Meni su sve ove aplikacije pratkicno instant otvaranje.

Meni se cini da ti nisi na ovom poslednjem buildu. :)

Jesam, na 10581. Nisam rekao da su spore, već da navedene nisu na nivou 8.1. Nije bitno, srediće se, a i možda imam malo jače kriterijume :)

Ma wifi je po default stavljen da se pali posle sat vremena ,iskljuci to ,a glance radi kod mene i na 620 i 640.

Ma kako vam radi tapatalk meni ne vodi direktno iz notifikacije u post .

Jesam, na 10581. Nisam rekao da su spore, već da navedene nisu na nivou 8.1. Nije bitno, srediće se, a i možda imam malo jače kriterijume :)

Meni se cini da se brze otvaraju nego na 8.1 . Radio sam hard reset. I na lumiji 640 sam .

1520, zadnji bild
1ad011c79eb9e6cd1dac7b35b978059b.png
, bez HR, ulazak u sms iz notifikacije još uvek daje black screen, tu i tamo zezne skaliranje...i predikcija me nervira, dobijam sugestije za bosanski, hrvatski i srpski umesto isključivo srpski, znam da su nijanse u pitanju uglavnom ali ranije kao da je toga bilo manje. Ako već postoje sve tri opcije kao RAZLIČITE tastature za download i instalaciju, zašto se predikcije onda mešaju...
dad2ab2942539f64df269e7197d7ec6d.png

Poslednja izmena:
LOL wtf sta ti stoji u podesavanjima za velicinu texta?

Sta ti stoji u ease of access jel ti nije magnifier ukljucen ?

Btw koji QR / bar code scanner koritistite? Nema vise bing vision ? :(

Na 535 jos uvek ne radi proximity senzor, jel ima neko 535 da mi to potvrdi ili je ovaj moj rikavela :)

Evo još jedan bug... Ne može da se sakrije start bar u nekim aplikacijama, bar je kod mene tako... Neće ni u Viberu ni u Tt classic ni u Tubecast čak ni kad je fullscreen video...

LOL wtf sta ti stoji u podesavanjima za velicinu texta?

Sta ti stoji u ease of access jel ti nije magnifier ukljucen ?

Btw koji QR / bar code scanner koritistite? Nema vise bing vision ? :(

Nema veze s tim podešavanjima, uvek su mi ista, ovo se odjednom samo desi dok kucam sms ili na Viber...bilo je i na prethodnom bildu a mrzi me da radim HR, zamorilo me više praćenje bildova, instalacije....krajnje im je vreme, oni dve verzije sistema a koliko je Android izbacio za par godina?! Ispadoše ekskluzivni neki sistem ***, čista avangarda, samo za sladokusce...i mazohiste :D

Pazi stvarno.A gde se uopste nalaze podesavanja za nav bar ?

Poslednja izmena:
Nema veze s tim podešavanjima, uvek su mi ista, ovo se odjednom samo desi dok kucam sms ili na Viber...bilo je i na prethodnom bildu a mrzi me da radim HR, zamorilo me više praćenje bildova, instalacije....krajnje im je vreme, oni dve verzije sistema a koliko je Android izbacio za par godina?! Ispadoše ekskluzivni neki sistem ***, čista avangarda, samo za sladokusce...i mazohiste :D

Sad je tek tako jer Win10 je service. I nece da izlaze novi sistemi vec samo konstantno updatovanje ovog.

Nazad
Vrh Dno