Instalirao sam ga , brz je kao munja . Sve je ubrzano , lock screen ima sada drugu animaciju ili je to bug

Kada se povuče na gore datum i vreme idu na gore i odlete sa ekrana a slika je za to vreme statična . Kada odlete odmah si na startu.
Da napišem šta sam zapazio od problema ...
Samo za @South One drive još uvek ne očitava direktno office fajlove iz aplikacije. Mislim da je to do aplikacije , nisam video update za OneDrive među silnim aplikacijama.
Edge nije uradio sync , ne znam šta je tu problem, isto i poruke se nisu sinhronizovale. Možda se pojavi sve to kasnije.
Možda ima još nešto ali nisam zapazio trenutno, napišem ako primetim.
Bolje stvari sem ubrzanja su i neke sitnice koje sam zapazio. Data usage sada može da se podesi bez problema i ima live tile . Pojavile su se i neke animacije prilikom vraćanja na start.
Restart , gašenje,paljenje deluje brže.
Baterija isto bolja , mada tek kada napunim videću dalje .
Ima još nekih problema koji su već navedeni od Ms-a . Za dual sim telefone pretežno i to da se ne mogu ubacivati slike na fb i ostale servise iz photos app. Vidim da se najavili da će to ispraviti u ovom sledećem...
E radi tt upload, super to mi je bitno. Ja sam mislio da ne radi ni u jednoj aplikaciji upload.
@South Stvarno fino izgleda animacija na lock screen .
E da , ubacili i toogle za Vibrate when my call is answered, to me nerviralo zašto se ne može isključiti.. Sada je isključeno po default .
Storage sada baš fino izgleda vizuelno.