Ja sam probao da instaliram ovaj poslednji build ali nece tel da se upali. Morao sam ga vratiti na 8.1 opet. Da li se nekom desava slicno upitanju je Lumia 630 ?
Sa 549 verziom sa bio skroz zadovoljan ali sad sa 572... Nemam reci, ispeglana neverovatno po pitanju performansi, neke vizualne greske koje sam primecivao ranije (skaliranje, animacije) vise ne postoje. O bateriji necu ni da pricam, sve ispeglano. Lumia 730DS - nemam nikakav problem jer sam odmah po instalaciji uradio link za messaging i za phone.![]()
Pisi kako ti se pokazao ovaj build i za par dana. Zanima me jer koristim isti tel. Kakav si link uradio za messaging i phone?
Ja sam probao da instaliram ovaj poslednji build ali nece tel da se upali. Morao sam ga vratiti na 8.1 opet. Da li se nekom desava slicno upitanju je Lumia 630 ?
E da , ubacili i toogle za Vibrate when my call is answered, to me nerviralo zašto se ne može isključiti.. Sada je isključeno po default .
Storage sada baš fino izgleda vizuelno.
@Lucky System-phone- pa dole pod calls imaš ispod call forwarding se nalazi. Mada neki na dual sim telefonima su pominjali da nemaju tu opciju. Sad da li je stvarno nema ili nisu mogli da je nađu ...
Evo i ja sam,na 10572...Store mi radi lepo, ali ima bitna stvar koja zeza, Library, pa nalaženje onoga što mi treba u moru aplikacija, zezne touch pa uđe u prikaz app na Store umesto da samo selektuje i vuče, mora opet "back" pa se ubiješ od čekanja da te vrati na "listu" da možeš da nastaviš biranje...inače brzo vuče instalacije i apdejte, lepo radi. Dobra baterija, sistem nikad brži. Naravno, bez "loading" i "resuming" ne bi se zvao Windows...ali je u manjoj meri kako mi se čini. Nema laga pri prekidu veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari