Meni WSRT ne može da iščita fon?! Error
Jel ti testiras te Win 10 buildove na 630 tolero? Kako radi generalno u poredjenju sa 8.1, jel korak u nazad sto se tice brzine.. (znam da jos nije sve ispeglano ali za sad)
Perhaps the oddest feature is the ability to adjust the text display size on Lumia 1520. Just like a PC, you can move a slider to make fonts bigger or smaller. Our default – and recommended – is 250%. However, we can slide it down to 175% and the soft-reset the phone. Doing so results in basically making the Lumia 1520 a desktop PC. The Edge browser literally switches to desktop mode with the address bar at the top, Outlook can now show the full spilt-menu view, the Store looks like the PC version and more. It is useable even if many of the touch elements are tiny. Consider it more novelty than anything, though we imagine some of you may give it a spin.
Glance nije kako treba...i još nešto što mi baš smeta, pri prekidu veze, "ended" status ekran nikako da se skloni i vrati u history ili start, baš je tupavo, nikako da skapira da si prekinuo i da nestane. I na prošlom bildu je bilo tako
Edit:
Gadan bug u Skype. Mess. Beta, tastatura prekriva traku po kojoj izlazi otkucan tekst, jedino pomeriti tastaturu nagore
Vraćanje na 8.1 je brzo ako si već skidao na comp i vraćao . On samo očita i flešuje za 10 minuta .
@Borgof Da li ti deluje "čudno" i krupno sada 8.1 kada si vraćao ?![]()
Vraćanje na 8.1 je brzo ako si već skidao na comp i vraćao . On samo očita i flešuje za 10 minuta .
@Borgof Da li ti deluje "čudno" i krupno sada 8.1 kada si vraćao ?Jedina app koja je uvek đubre je viber. Koliko god da su ostale brze ova je uvek bila troma. Valjda konačno izdaju univerzalno, rekli su da je u izradi. Ali bar notifikacije ne kasne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari