Šta je novo?

Windows (phone) 10

Dzaba im i ova verzija. Lock Screen zakucava i ne reaguje da dodir, a messaging aplikacija samo izbacuje...ponovo nazad na 8.1. sad cekam samo zvanicnu 10ku

Dzaba im i ova verzija. Lock Screen zakucava i ne reaguje da dodir, a messaging aplikacija samo izbacuje...ponovo nazad na 8.1. sad cekam samo zvanicnu 10ku

Meni sve radi ok, rekoh već lock screen ponekad štucne,tj ne pojavi se odmah vreme ali bez problema možeš da otključaš prevlačenjem prsta. Poruke mi rade normalno bez ikakvog problema. Da li si uradio hard reset bez vracanja podataka kasnije?

Ako na l630 sa 512"mb radi dobro na boljim uređajima tek nema problema.

Ovo je prva stabilna verzija po meni koja se moze koristiti bez većih problema. I swype je super :)

Poslednja izmena:
Znaci da ne mucim tenka (920) kad izadje w10 onda cu da roknem w10, steta ako ne omoguce otg...

Probao otg ali ništa. Probao sam da ubacim muziku u ringtones folder pa da bude zvono ali je nigde ne prepoznaje ili neradim nešto dobro?

Ja prebacio baš danas , možda je do dužine ? Prebacio sam neku isečenu pesmu u ringtones folder I automatski je prepoznao još dok sam bio povezan kablom, pojavila se .

Evo sada sam probao neki flac , naravno neće. Neće ni full mp3 , mora sečena. To je stvarno glupost što nisu ubacili. Mada iskreno mi I ne znači cela pesma , obično isečem .

Poslednja izmena:
Da pogledaj treba da je kraca od 1min i da je format mp3 ili wma.

Upravo sam podesio sve moje e-mail accounte i iznenadio sam se kojom brzinom sinhronizuje. U pitanju su 2 gmaila, 2 webmaila i jedan poslovni. Poslao sam 2 maila sa webmail adresa i stigli su mi odgovori pre na telefon nego na gmail :)

odradjen hard reset ali se i dalje pomenuto desava...***

moram sam sebe da demantujem...tek sam sad video da mi je na 8.1 preko insajdera instalirana verzija 166. a ne nova verzija. tek po instalaciji insajedera na verziju 166 da je apdejt najnoviju verziju...cekam da zavrsi apdejt pa da proverim utiske

moram sam sebe da demantujem...tek sam sad video da mi je na 8.1 preko insajdera instalirana verzija 166. a ne nova verzija. tek po instalaciji insajedera na verziju 166 da je apdejt najnoviju verziju...cekam da zavrsi apdejt pa da proverim utiske

E posle uradi hard reset :)

@zdenko ja godinama unazad koristim mptrim. Mali, jednostavan, a odlicno radi posao.

^^Ne radi taj ringtone maker na win 10. A bas sam bacio pogled i nema druge normalne app koja bi obavila posao. Meni je uvek lakše da odradim na pc,ima onih online mp3 Cuttera.

E posle uradi hard reset :)

Instalirao noćas, zasad bez HR, sve ok, nema draina ni pregrevanja, taman da je samo to bolje, fino....neki app koji su tražili konekciju da bi se pokrenuli sada koliko vidim, rade. Kad počnem opet da varničim zbog nečega, javljam :D

Poslednja izmena:
'ladno za Ativ S ne ide ovaj build

Prilozi

• wp_ss_20150814_0002.png
    wp_ss_20150814_0002.png
    103.6 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Meni se i dalje čini da ne čujem sms, nisam siguran, kao da je i dalje ćudljivo.

To je valjda bug, nonstop blinka.

Koristim ovaj 10512 na 1320 od izlaska i za sada je to ok. Ipak je razvojna faza i bagovi su ocekivani.

Naravno nervira malo sporo otvaranje store-a, malo gubljenje kada se orkljucava i slicno...

Primetio sam i da nemam opciju glance.

Takodje se i malo zagreje kada se razgovara preko viber-a

SMS je ok, tile-ovi bolje rade, fon je brži...quiet hours blinkuje, kompletan setup je lepo odradio (restore). TT nije hteo neke slike (ni ss), da mi uploaduje...za sad to. Baterija je bolja ali ne kako bi trebalo. (1520).

Da li će ova nova verzija operativnog sistema podržavati ponavljanje notifikacija (bip ili vibracija na svaki minut-dva) za propuštene poruke i pozive?

Instalirao sam v10512, ali nigde ne mogu da nađem tu opciju.

Zaboravi, bar za sad...
E da, Call Blocker ne radi, standardno...

Vrh Dno