tolero
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.02.2011
- Poena
- 260
Vulgarne reci nece da pamti ni na engleskoj![]()
Oni ne znaju koliko mi psovki imamo u rečniku , pola rečnika nam uskratili :d
Vulgarne reci nece da pamti ni na engleskoj![]()
Djavo mi nije dao mira pa sam probao da instaliram po drugi put win10 na 435. Prvi put je uspelo normalno ali mi se nije nista svidelo pa sam vratio nazad na 8.1. Danas sam opet hteo da vidim dokle su dosli, medjutim
Retartuje se, pojavi natpis microsoft, zatim oni zupcanici i posle 20ak sekundi se ugasi.
Lumia Software Recovery Tool za to vreme ga ne prepoznaje tako da ne mogu da vratim nazad na win8.1. Jedino sto sam uspeo je da dobijem kao neku debelu munju na ekranu i to je to(power+vol up)
'*** me preview![]()
Код мене нема тог кашњења кад откључам екран. Тј није ни пола секунде.. Ради свајп лепо и на ћирилици, само да се привикнем.
Pa kod mene je tako oko pola sekunde. Ali na 8.1 cim pocnes da swajpujes na gore vec je ucitan start vec ga vidis dole u pozadini i odmah je tu. A ovde se pojavi crni ekran na kratko.
Mozda jos uvek zbog 512 rama malo sporije radi. Razmisljam da ga instaliram na moj osnovni telefon L640 . Solidno sam zadovoljan kako radi na L720 , nisam imao nikakvih crasheva nista privih 24h. A i baterija solidno dobro drzi koliko mogu da primetim.
Zeza me i skidanje tastature. Izbaca attention requared i kad idem retry opet isto.
Reinstaliraj insider app podesi na fast , izaberi jezik I odi u update vidi da li ti skida, tražiće posle restart.
@neogeo Ne znam zašto vas mešam![]()
Ha , tacno ja sam to zaboravio nemam instaliranu insider app. LOL . Sad cu da probam , radice sigurno. Hvala.
Probao sam i jedan i drugi, doduse ne kao admin. Cim zabodrm ugasen telefon, on se upali i krene sa dizanjem, zupcanicima. U tom trenutku windows kao instalira neke drajvere ali ga program ne vidi kao konektovanog.Jok. Nije Srđan brikovao.
Ja sam :d
Ali sam ga rešio perfektno
U svakom slučaju, WPRT startuj kao Admin (isključivo) i cepaj.
Uopšte ne mora da se uključuje fon. Znači, startuješ WPRT kao Admin i nabodeš na USB ugašeni fon.
Ako neće tako, dovedi ga u recovery mod i onda priključi.
Meni drugi (i ako nisi mene pitao).
Prvi je bio HTC HD7 a drugi L730.
Prvi sam dao drugaru da odradi JTAG i tako napuni rom, na silu, što je super prošlo "". Prilikom lemljenja, koje se radi pod velikom lupom, nekako je dodirnuo nožicu cpu-a i tako s.*** fon koji je radio, ali čim se malo zagreje krene u bootloop i takooo.
Nije mu bilo spasa...
O L730 sam napisao članak u temi o njoj. Nakon soft DeBrick-a radi perfektno.
Ala je napredovala tehnika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari