Ja ću morati da vratim na 8.1 Idem sutra na neki put i nije mi baš praktično sa beta verzijom. Dakle popravili su neke stvari ali postoje još dosta bagova. Sada se može staviti da "pločice" budu kao na 8.1 , dakle onaj paralax efekat, može da budu skroz u boji kao na 8.0. Može da bude pozadina ispod, kada staviš pozadinu biraš transparentnost i odlična je stvar. Biće dobro npr da se stavi neka slika i onda staviš samo par foldera na dnu i neke najbitnije aplikacije. Taman se dobija preglednost. Ima za svakog po nešto, tako da ljubitelji providnih pločica sa 8.1 neće zameriti.
Drugo što sam zapazio je tastatura, pisao sam ranije, meni mnogo bolja nego na 8.1 baš klizi, još samo swype za naš jezik i bombona. Music i Video lete , čak i na l630 se pokreću kao munja, isto i word i outlook i calendar kad ih podesiš kasnije odlično rade.
Dosta je urađeno u odnosu na prošli build ali je očigledno da je nestabilno, još nisu mnogo radili na optimizaciji uostalom kao i na pc. Sada dodaju nove funkcije i ima baš dosta stvari , biće kao i ranije dark i light tema . Batery saver je malo poboljšan. Sms ,People su baš u ranom stadijumu. Nema brige , samo mislim da se tek avgusta može očekivati stabilan sistem sa malo bagova. Sada im to i nije cilj. Ko nije video , ima slika na prethodnim stranama.
E da i ovi klipovi što su kačili winbeta ,wincentral su dosta loši iz razloga što su rađeni bez hard reseta. Sistem tek posle hard reseta i pola sata "prodiše" tako da na klipovima deluje još lošije.
Nema potrebe još da se stavlja, jedino ko ima neki rezervni telefon, bar još mesec i po .
Meni lično odgovara ovako neki fazon , jedino ovaj šuntavi store beta kvari sliku.