Šta je novo?

Windows (phone) 10

I da, GDR2 - izgleda da mi na 1520 baterija više traje, jašem WiFi satima danas i 90 i nešto %...

Da, da, samo programeri da instaliraju win 10 niko drugi. Prvo im pošalji skeniranu diplomu sa etf - a da bi dobio dozvolu da ga ubacis. A onda im bacis stucno mišljenje na email kako si svojim velikim programerskim znanjem provalio da im neradi SMS i pozivi i da se nadas kako ce u sledećem update - u to popraviti uz veliki nakon velikodusnom ms koji ti je omogućio da vidis win 10 for phones razvijan citavih 8 dana. :)

Ti bas ne znas sta hoces,mislim sem sto trolujes i pises gluposti. Jedino da ti se nacrta pa da shvatis. Taman posla da nesto ne radi ili mora restart. Ipak je ovo zvanicni apdejt koji si primoran da instaliras ota. I smorio si vise sa tim pozivima koji ne rade. Bar da si instalirao pa da i razumem ova tvoja pisanja,a da , nemas nameru da instaliras,samo da trolujes.

Poslednja izmena:
Da, da, samo programeri da instaliraju win 10 niko drugi. Prvo im pošalji skeniranu diplomu sa etf - a da bi dobio dozvolu da ga ubacis. A onda im bacis stucno mišljenje na email kako si svojim velikim programerskim znanjem provalio da im neradi SMS i pozivi i da se nadas kako ce u sledećem update - u to popraviti uz veliki nakon velikodusnom ms koji ti je omogućio da vidis win 10 for phones razvijan citavih 8 dana. :)

Nisam rekao da samo programeri instaliraju TP vec da bi samo programeri trebali da instaliraju . Jer je samo njima i namenjen.

Ti bas ne znas sta hoces,mislim sem sto trolujes i pises gluposti. Jedino da ti se nacrta pa da shvatis. Taman posla da nesto ne radi ili mora restart. Ipak je ovo zvanicni apdejt koji si primoran da instaliras ota. I smorio si vise sa tim pozivima koji ne rade. Bar da si instalirao pa da i razumem ova tvoja pisanja,a da , nemas nameru da instaliras,samo da trolujes.

Ti kad ne znas sta ces da napises kazes nekom da troluje i da pise gluposti sto je krajnje bezobrazno i krajnje klosarsi. Idi decace malo se edukuj pa se vrati ako budes bio u stanju za civilizovanu raspravu. Sve najbolje zelim...

Relativno friška tema a već užegla....smorili ste za medalju...

Ja mislim da nazalost mora hard reset ako prestane da nudi kad deinstaliras insajder aplikaciju

On zakaže u neko vreme npr. 15 ili 16 u 3 ujutru da će instalirati automatski. Jedino ako može da se izbriše is foldera, mada on ga verovatno drži negde u system a mi nemamo pravo pristupa.

Niko nikog ne bije po usima, ali da na telefonu ne radi sms/dialer app?? Ko koga ovde zaje**** i vuce za nos?

Ti nas jer odbijas da prihavatis prostu cinjenicu cemu sluzi W10 u ovom trenutnku. Lepo deinstaliraj, vratio 8.1 i uzivaj u funkcionalnom telefonu i sacekaj kad izadje finalna verzija w10.
Pozdrav.

Ti kad ne znas sta ces da napises kazes nekom da troluje i da pise gluposti sto je krajnje bezobrazno i krajnje klosarsi. Idi decace malo se edukuj pa se vrati ako budes bio u stanju za civilizovanu raspravu. Sve najbolje zelim...

Zato sto u ovom slucaju zaista jesi trol. Ne moras biti programer da bi se odvazio da instaliras W10 u ovom stanju kavom je sada ali treba da ne budes toliko zadrt kao vas par. Ovo je za ljude koji imaju volje da cackaju nezavrsen sistem i prijave probleme na koje nabasaju (ukljucujuci i taj oko poziva i poruka) i napisu svoje utiske sa KORISNICKE strane koja uopste ne mora da bude potkovanja nekim specijalnim programerskim (ili nekim drugim) znanjem.
Ja recimo nemam zivaca da se bakcem sa time ali necu ici po ovoj temi i trolovati kao vas par i pljuvati po MS-u zato sto w10 u ovom trenutku ne radi kako JA ocekujem da radi ...

Ovo nije ni za "čačkanje", u tome je problem ali ok...
Bilo bi lepo od njih da nam daju lepo list updatea, kao za PC pa da čekiramo šta hoćemo, to bi bilo sjajno i nema nejasnoća.

Ja: "Samo cu da odradim apdejt na GDR2."

Pola sata kasnije - OS Version 10.0.12534.56

Ja: "F*ck." :d

Tesko je bilo suzdrzati se da ne pustim i 10ku da se vozdigne, ali radi! Za razliku od prethodnog bilda - radi! Za sada... :D

Meni je 10-ka radila na L720,imala bagove i bila dosta sporija od 8.1 ali je radila. Vratio sam 8.1 dok ne izadje zvanicno w10. Ali ono sto sam video mi se svidja.

Jel zna neko gdje ima uputstvo za vracanje na 8.0, 8.1.. Bilo sta? Drugar instalirao tp 10 i sad ne moze da vrati na 8. Stalno mu izbacuje gresku.. "could not connect to the server". Lumia 820 je u pitanju.

Neka ode na Microsoftov sajt i nek skine Windows Phone Recovery Tool program. Instalira na PC, poveze telefon i prati uputstvo koje nije ni malo komplikovano. Sve se svodi na skidanje sistema za njegov fon i instalaciju istog nema nekih posebnih podesavanja. Ja sam svoju l720 danas vratio na 8.1.

Ne znam jesam se istripovao da sam negde procitao da ce biti i podesavanje providnosti plocica u ovo bildu... posto ne nalazim opciju.

Nije mi palo na pamet da pregledam Wiki. Danke! :D

Cao ljudovi, imam sledeci problem. Pokusavam da predjem sa w10 na w8.1 preko WPRT, nadje mi tel, krene da skida image i kad dodje do 94% zaglavi i nece dalje uz gresku "could not connect to server. the operation has timed out". Brisam sam image i ponovo pokretao i opet je zaglavio na 94%. Kopao sam malo po forumima ali niko nije ponudio resenje.... ggrrrrrrrr. Ima li mu spasa nekog ili ostajem da se patim sa desetkom? :)

Zaboravite moj post, resen je problem na drugom racunaru. Izgleda da recovery tool-ovi ne rade dobro na Windows 10 (Desktop) :D

Ja sam sasvim normalno odradio na win 10 pc bulid 10049 preko WPRT .

Ko je instalirao onaj leakovan 10056 dali ce moci da preko WU dobije slow ili fast update na novi build kad izadje?
Da pitam, mozda je MS te interne buildove nekako blokirao za dalje istrazivanje :D

Vrh Dno