Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ako ste instalirali gdr2 trebalo je da se odmah izbrise insider da ne skida uopste. Ako je vec skinuo mislim da ne postoji nacin da se eskivira. Jedino hard reset.

Kako da povucem od gore gdr2 za 1520? Nemam instaliranu Insider aplikaciju. Sta je to Fast? Znaci hocu samo da pokupim taj update. Kada pokusam settings/phone update ne javlja nista.

Misliš reset na power+volume down...? To je soft...ma ok.
Čitao ali dockan :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nema puno za instalaciju gdr2. Instalirao, video nema nista i vratio na gdr1. Ucinilo mi se da je malo seckalo dok sam surfovao netom. Dzabe samo cimanje i gubljenje vremena :)

Da li je neko na Ativ S probao da instalira win 10 i ima li opcija za gdr2? U insajderu nudi build i ako nigdje nije bilo najave za Ativ S! wp_ss_20150413_0001.png

Ako nudi verovatno moze. Ja instalirao gdr2 na L925 isto nigde se ne pominje da je podrzan...

Da li je neko na Ativ S probao da instalira win 10 i ima li opcija za gdr2? U insajderu nudi build i ako nigdje nije bilo najave za Ativ S!
Ја сам помињао да се исто десило и мени са НТС 8Х, овде нуди као ТР10 али после довлачења апдејта каже да је у питању новији 8.1 и на крају не уради ништа. И тако сваки пут.

Ja sam instalirao taj update 2 na Ativ S, jutros. Izbrisao sam insajder pa nisam ni pokusao da trazim TP10. Sad sam dobio opciju za mobilni internet u action centru.. To nisam prije imao. wp_ss_20150413_0002.png

Dal je moguce da toliko kasni na drugim ne-nokia telefonima ,ja na l620 to imam odavno.

Bravo Kole, a koji firmware je bio na telefonu...?

I ja instalirao GDR2 na Ativa,radi super. Hvala kole :) verovatno cu sad da probam i desetku. Jel onaj recovery tool radi i na ne-lumiama?

Ja ću sačekati prvo update, pa onda gdr2 za ativ s...
Za sada ne radi, samo na lumiama, probao sam spojiti ativ s na WSRT.

Meni će se desetka dopasti sigurno, samo da sačekam stabilan build...krajem leta beše...? Ovo što sam video izgleda super, sem što je fon praktično bio brikovan :mrgreen:

OndaK se necu *****avati,ostajem na GDR2 za sad,bar dok ne bude neki recovery za Ativa

Nista za sada,radi mi isto kao GDR1,samo sto konacno imam cellular data precicu u action centru konacno :) ovo bi trebao da je finalni build,tako da ne bi smeo da ima bugove.

I ne znam što se MS hvali puštenim desetkama i jednim apdejtom posle one katastrofe...ono je potpuno neupotrebljivo a oni su u fazonu "ako niste mogli do sada, probajte sad, problem s downloadom je rešen...." Sramota, ponašaju se kao da je regularan apdejt u pitanju

Opet vi , kome je namenjeno ...

Download and install the preview only if you

Aren't installing it on your primary phone. If you have a backup phone, that's a perfect candidate for Technical Preview.

Want to try out software that’s still in development and like sharing your opinion about it.

Don’t mind lots of updates or a UI design that might change significantly over time.

Really know your way around Windows Phone and feel comfortable troubleshooting problems, backing up data, or restoring your original operating system if something goes wrong.

Unexpected phone crashes could damage or even delete your files, so you should back up everything. Some hardware—like Bluetooth speakers—might not work, and some apps might not install or work correctly. You might also have trouble connecting to home or corporate networks

Niko ne bije nekog po ušima da se prijavljuje u insider program, kao i na pc-u što nije preporučeno da se koristi na glavnom računaru. Sada je već na pc-u dosta ipeglano ali to tek posle 4-5 builda . Verujem da će posle još dva apdejta i na telefonu biti dosta ispeglano.

Poslednja izmena:
Niko nikog ne bije po usima, ali da na telefonu ne radi sms/dialer app?? Ko koga ovde zaje**** i vuce za nos?

Fw je izasao prije par dana 2424.15.3.2 Mislim da za rekoveri ide drugi alat, imas negdje u temi ativ s tacan naziv. Ako ti zatreba mogu ti potraziti negdje i tacan naziv...

Imam alat i stari gdr2 firmware, nego nisam još dobio 15...., još je na 14... Mada je iz Švedake sim free... Biće uskoro...
Pa ću onda, na L925 i L1020 sam stavio gdr2... Ne vidim neku razliku u radu, ali to je bez firmware, kad bude zvaničan... Biće bolje... Mislim na sam rad telefona... Ovako u radu ne vidim razliku u odnosu na denim...

Sve kao sto sam rekao...krenuo da pljuje, a nije ni procirao sta sam napisao. Druze sta da im posaljem kao sugestiju, "Izvinite, ne rade mi pozivi i poruke na mobilnom"? Jel to tebi ima veze sa mozgom? A programer nisam, da me uce kako se pravi os od nule.

Pa ako nisi programer onda nemoj da instaliras TP namenjen iskljucivo programerima . I da se zalis kako ne radi. A nista ne doprinosis tome da proradi i da bude bolje .

Hard pa sve ponovo da,mi ne nudi 10?! Ma sjajno...bolje da ga odbijam mesecima :D:D:D

Ko će to živ opet instalirati kako je bilo a ne zeznuti opet...mrzi me...

Poslednja izmena:
Vrh Dno