Ovaj je odličan, samo me brine jer počinje da mi nutka 10
Užas...
Ako nudi verovatno moze. Ja instalirao gdr2 na L925 isto nigde se ne pominje da je podrzan...
Ја сам помињао да се исто десило и мени са НТС 8Х, овде нуди као ТР10 али после довлачења апдејта каже да је у питању новији 8.1 и на крају не уради ништа. И тако сваки пут.Da li je neko na Ativ S probao da instalira win 10 i ima li opcija za gdr2? U insajderu nudi build i ako nigdje nije bilo najave za Ativ S!
A gdr2 jel ima nekih bagova ?
Download and install the preview only if you
Aren't installing it on your primary phone. If you have a backup phone, that's a perfect candidate for Technical Preview.
Want to try out software that’s still in development and like sharing your opinion about it.
Don’t mind lots of updates or a UI design that might change significantly over time.
Really know your way around Windows Phone and feel comfortable troubleshooting problems, backing up data, or restoring your original operating system if something goes wrong.
Unexpected phone crashes could damage or even delete your files, so you should back up everything. Some hardware—like Bluetooth speakers—might not work, and some apps might not install or work correctly. You might also have trouble connecting to home or corporate networks
Sve kao sto sam rekao...krenuo da pljuje, a nije ni procirao sta sam napisao. Druze sta da im posaljem kao sugestiju, "Izvinite, ne rade mi pozivi i poruke na mobilnom"? Jel to tebi ima veze sa mozgom? A programer nisam, da me uce kako se pravi os od nule.
Niko nikog ne bije po usima, ali da na telefonu ne radi sms/dialer app?? Ko koga ovde zaje**** i vuce za nos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari