Da, da, samo programeri da instaliraju win 10 niko drugi. Prvo im pošalji skeniranu diplomu sa etf - a da bi dobio dozvolu da ga ubacis. A onda im bacis stucno mišljenje na email kako si svojim velikim programerskim znanjem provalio da im neradi SMS i pozivi i da se nadas kako ce u sledećem update - u to popraviti uz veliki nakon velikodusnom ms koji ti je omogućio da vidis win 10 for phones razvijan citavih 8 dana.![]()
Kada si instalirao gdr2 na L925, kod mene nema, bar za sada.
Ti bas ne znas sta hoces,mislim sem sto trolujes i pises gluposti. Jedino da ti se nacrta pa da shvatis. Taman posla da nesto ne radi ili mora restart. Ipak je ovo zvanicni apdejt koji si primoran da instaliras ota. I smorio si vise sa tim pozivima koji ne rade. Bar da si instalirao pa da i razumem ova tvoja pisanja,a da , nemas nameru da instaliras,samo da trolujes.
Pomocu Windows insider aplikacije. Prvi update je oko 60mb i to je u stvari gdr2 a posle mozes da izbrises WI. Sve je stabilno.
Niko nikog ne bije po usima, ali da na telefonu ne radi sms/dialer app?? Ko koga ovde zaje**** i vuce za nos?
I da, GDR2 - izgleda da mi na 1520 baterija više traje, jašem WiFi satima danas i 90 i nešto %...
Ti kad ne znas sta ces da napises kazes nekom da troluje i da pise gluposti sto je krajnje bezobrazno i krajnje klosarsi. Idi decace malo se edukuj pa se vrati ako budes bio u stanju za civilizovanu raspravu. Sve najbolje zelim...
Ovo nije ni za "čačkanje", u tome je problem ali ok...
Bilo bi lepo od njih da nam daju lepo list updatea, kao za PC pa da čekiramo šta hoćemo, to bi bilo sjajno i nema nejasnoća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari