Šta je novo?

Windows (phone) 10

•WP10 seems to drain battery very fast, and it gets the device hot with simple things like phone calls
•Animations are not smooth
•HTC One M8 you cannot hide the on-screen buttons and they are above app bars and the keyboard
•Glance screen does not work on WP10
•Quiet Hours turns alarms off
:D

:-(

Prilozi

• wp_ss_20150209_0001.png
    wp_ss_20150209_0001.png
    108.6 KB · Pregleda: 192
A za vecinu 1520 jos nema Denima. Da li ce na w10 pfd imati poboljsanu kameru i 4k video kao na Denimu? Izmenio sam svoj lapsus :p

Poslednja izmena:
pdf ? :D lol PFD, pa naravno sto bi nesto i dobro unistili?

Ako neko želi 100gb u naredne 2 godine :D

http://www.neowin.net/news/microsoft-is-giving-away-100gb-of-onedrive-storage-for-free-for-2-years

Za ljubitelje binga iz Usa inače . Meni radi, dodalo mi ali vidim da ne radi svuda. Treba region najverovatnije na Usa.

Da ne bude off , evo malo i win 10 vesti...

Microsoft hints that Windows 10 for phone may come this week along with new demo video

Jesi li ti pre nekoliko nedelja postavio pitanje za gift carticu?Ako jesi, sta si napravio?

Napravio sam profil na bing rewards koristeći neku Usa adresu . Problem je samo što ne mogu da pokupim nagradu zato što šalju kod na mobilni broji koji si prijavio(ovaj Usa broj što sam popunio).

Ako nekad promene da mora preko mobilnog broja onda može , ovako teško.

Inače za ovih 100 gb se mora popuniti bing reward profil .

Napravio sam profil na bing rewards koristeći neku Usa adresu . Problem je samo što ne mogu da pokupim nagradu zato što šalju kod na mobilni broji koji si prijavio(ovaj Usa broj što sam popunio).

Ako nekad promene da mora preko mobilnog broja onda može , ovako teško.

Inače za ovih 100 gb se mora popuniti bing reward profil .

Lol taman sam hteo vest da postavim :D vidim vi ste vec obavesteni :D

2MFFHQ8.jpg

Btw, sve sto vam je potrebno je hola extenzija za chrome, preko nje namestis usa , i sibas.

Ja vec skupio gomilu poena kako vec rekoh , ja koristim bing vec duze vreme , a ovaj bing rewards je jedan od razloga :D

tolero ne moras da koristis usa broj stavi tvoj broj koji koristis ovde.

Poslednja izmena:
Btw, sve sto vam je potrebno je hola extenzija za chrome, preko nje namestis usa , i sibas.

Ja vec skupio gomilu poena kako vec rekoh , ja koristim bing vec duze vreme , a ovaj bing rewards je jedan od razloga :D

Ali kako redeem da se odradi ?

Poslednja izmena:
Ma to sam uzeo . Mislim na one promocije i kodove koje dobijaš kad skupiš poene. Npr . Imaš popuste razne,možeš koristiti bodove za kupovinu aplikacija i td...

Ma to sam uzeo . Mislim na one promocije i kodove koje dobijaš kad skupiš poene. Npr . Imaš popuste razne,možeš koristiti bodove za kupovinu aplikacija i td...

Za aplikacije isto dobijes na tvoj ms email, to sam vec bio uzeo ovih 3$ gift card.

Naravno ne mozes neke ove nagradne igre i neke koje su bas za US ali ostalo moze.

Za aplikacije isto dobijes na tvoj ms email, to sam vec bio uzeo ovih 3$ gift card.

Naravno ne mozes neke ove nagradne igre i neke koje su bas za US ali ostalo moze.

Ja sam skupio za taj gift card i kada odem na redeem zatim na confirm and order my reward. Izbaci mi ovo.

Untitled.png

Prihvatilo mi sada broj(ranije nije hteo ,sada kad sam probo preko hola uspelo je) , nego koliko se plaća ta poruka i da li se plaća ?

Izvinjavam se svima na off. Neću više .

Poslednja izmena:

LOOL manijacki :D kapacitet jednog ssd-a :)

@MICRO i ja se pridruzio, mrzelo me da instaliram Chrome, odradio sam na Operi (extenzija Browsec) a i ZenMate zavrsava posao ;)

Postoji li Bing rewards aplikacija za WP? Ali samo USA region,koliko se secam..

Edit: Lepo radi app!

Nego ova adresa, itd ne utice na profil ako se ne popuni?? To je vise zbog shipping-a?

961878e1e3888677b253088c554593ee.png

Poslednja izmena:
Za broj telefona, jel treba 060.... ili 38160... ?

Ok, moze samo 060...

Poslednja izmena:
Da dobijete poene za surf preko mobilnog, samo skinite addon user agent switcher,namestite na android i cepaj!
Hahaha kolko smo opasni;)

Presao sam na USA region , zar mi ne racuna preko toga ppene ako pretrazujem preko binga? Kakav addon kakav android :D

Gle stvarno au bre majku im :) Ameri nema sta :D mora addon

60min za skype je dobar deal za 100poena.

0d1e16a4fce45c9fd680c1be595fadc9.png

Moze li preko ovoga da se setuje nesto kao sto smo na Chromu putem extenzije podesili da ide preko USA zbog Binga?

Poslednja izmena:
Presao sam na USA region , zar mi ne racuna preko toga ppene ako pretrazujem preko binga? Kakav addon kakav android :D

Gle stvarno au bre majku im :) Ameri nema sta :D mora addon

60min za skype je dobar deal za 100poena.

0d1e16a4fce45c9fd680c1be595fadc9.png

Moze li preko ovoga da se setuje nesto kao sto smo na Chromu putem extenzije podesili da ide preko USA zbog Binga?

Ne bih znao, mozda i moze, ali ti je jednostavnije na racunaru...

Nazad
Vrh Dno