http://www.windowscentral.com/first...-likely-include-htc-one-lumia-1020-lumia-1520
@SOUTH objavi ceo linklepo pise da rade na tome da otklone te bugove pre pustanja na uredjaje, inace i preview nije bio bug free, tako da ja jos uvek imam Cellular Data precicu koja povremeno prikaze da je ukljucena mobile data a nije.
Ako neko želi 100gb u naredne 2 godine
http://www.neowin.net/news/microsoft-is-giving-away-100gb-of-onedrive-storage-for-free-for-2-years
Za ljubitelje binga iz Usa inače . Meni radi, dodalo mi ali vidim da ne radi svuda. Treba region najverovatnije na Usa.
Da ne bude off , evo malo i win 10 vesti...
Microsoft hints that Windows 10 for phone may come this week along with new demo video
Napravio sam profil na bing rewards koristeći neku Usa adresu . Problem je samo što ne mogu da pokupim nagradu zato što šalju kod na mobilni broji koji si prijavio(ovaj Usa broj što sam popunio).
Ako nekad promene da mora preko mobilnog broja onda može , ovako teško.
Inače za ovih 100 gb se mora popuniti bing reward profil .
Btw, sve sto vam je potrebno je hola extenzija za chrome, preko nje namestis usa , i sibas.
Ja vec skupio gomilu poena kako vec rekoh , ja koristim bing vec duze vreme , a ovaj bing rewards je jedan od razloga![]()
Ali kako redeem da se odradi ?
Ma to sam uzeo . Mislim na one promocije i kodove koje dobijaš kad skupiš poene. Npr . Imaš popuste razne,možeš koristiti bodove za kupovinu aplikacija i td...
Ja sam skupio za taj gift card i kada odem na redeem zatim na confirm and order my reward. Izbaci mi ovo.
Pogledajte prilog 162349
Prihvatilo mi sada broj(ranije nije hteo ,sada kad sam probo preko hola uspelo je) , nego koliko se plaća ta poruka i da li se plaća ?
Izvinjavam se svima na off. Neću više .
Presao sam na USA region , zar mi ne racuna preko toga ppene ako pretrazujem preko binga? Kakav addon kakav android
Gle stvarno au bre majku imAmeri nema sta
mora addon
60min za skype je dobar deal za 100poena.
![]()
Moze li preko ovoga da se setuje nesto kao sto smo na Chromu putem extenzije podesili da ide preko USA zbog Binga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari