Šta je novo?

Windows (phone) 10

E nemoj da te zeza fon za rođendan, sačekaj ti to lepo, malo kasnije. A ne da bude oni " vidi, WP 10...šta mu je..." :D

Ja opet zaboravio ime app za w10... Preview... Hahaha... Kako se zove?

Ako i bude bice pri kraju dana :D

Rekli su samo da ce pojedini modeli sa 512mb rama kasnije da dobiju build, kapiram da ovde je kapacitet ram memorije presudan, posto su natovarili nove stvari, kada izadje zvanicno bice minimum 1gb a nebi me cudilo da flagship izbace sa 4gb rama.

Long live the 1020 :)

Sa 2GB i dual core procesorom, retka kombinacija.

Poslednja izmena:
Malo sam skeptik po pitanju cpu L1020, opet... Videćemo...

Pa jedino da izmisle pricu kako ne mogu da drivere usklade, al to pada u vodu, NT kernel to sljaka ok, kao sto win 7,8,8.1 sljaka ok podjednako na dual core i 8core procesorima... Po pitanju novih firmware mogucnosti jedino mogu reci e to je zastareo cpu... Inace uvek moze bolje, samo je pitanje volje...

Rekli su samo da ce pojedini modeli sa 512mb rama kasnije da dobiju build, kapiram da ovde je kapacitet ram memorije presudan, posto su natovarili nove stvari, kada izadje zvanicno bice minimum 1gb a nebi me cudilo da flagship izbace sa 4gb rama.

Long live the 1020 :)

Sa 2GB i dual core procesorom, retka kombinacija.

Kako to mislis kad izadje zvanicno bice potrebno 1 gb rama ?

Upravo tako, pitanje dobre volje... Nego L925 i L1020 ne dobiše denim kako su obećali... :(

Kako to mislis kad izadje zvanicno bice potrebno 1 gb rama ?

Pa lepo ako hoces sve mogucnosti w10 nece biti dostupne na 512mb ram modelima, ne mozes u isti ceger da trpas previse jabuka, nesto ce puci ili tvoja ruka ili ceger ;)

@rotkod ja se nadam da fw moze doci na aparat bez obzira dali je na telefonu w10 tp ili 8.1 ;) inace je velika prevara. A ovaj W10 sto nam dolazi kao preview je advanced build , 8.15 znaci nije cistokrvni W10 kao sto je sada za komp bio u januaru update.

Poslednja izmena:
Pa to da ali ce dobiti i uredjaji sa 512 mb w10 ,kakav takav ,ali ce ga biti :)

To oni samo pricaju, pa njima telefoni sa 512 rama drze preko 50% udela...Neka nama sa 512 daju novi office, outlook, calendar,tastaturu,spartan a drugo me ne zanima,za ovo ne treba vise od 512mb rama...

Mislim da ce te osnovne opcije biti za sve...za onu tastaturu npr su rekli da za manje uredjaje nece biti sigurno,a mozda ce samo za 1520..mada opet ne verujem da bi izostavili 1320 za to. Samo nel oni izbace to veceras,pa kakav je - takav je :D

Samo neka izbace makar koristili samo interfejs ovog sistema. A pozivi, poruke, mobile data, kamera , gps ma to nama uopste ne treba :D hahaha salim se :)

Čini mi se nešto da će od večeras ovde biti drastično manje postova, pa tako sledećih par dana...do rollbacka :D

Ma i da izadje vcrs za l620 ,necu da instaliram dok ne vidim utiske :D

Čini mi se nešto da će od večeras ovde biti drastično manje postova, pa tako sledećih par dana...do rollbacka :D

Ti si neki pesimista :D ja se nadam da ce biti veoma stabilan build, ipak ga vec par dana testira odabrana grupa, znaci na starom jezgru nove stvari a ne novo jezgro sa novim funkcijama (ima razlike) :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam dal ce ovaj prvi build biti dostupan za l520

Valjda hoce mislim da im je to najprodavaniji model bio do skoro.
Valjda ce biti i za l735?

Posto su do sada pustali SS sa 1520 i 925 ocigledno je da ce svi modeli sa S4 i S800 SOC-om biti podrzani :) 930, 1520, 920, 925, 1020 itd..

Meci ga pa sta mu bude :D

Aj da ne sirimo preterani entuzijazam , vec smo imali lazan datum objave 4 februar, da ne bude i danas isto tako ... Nemamo nista zvanicno objavljeno, samo neka nagadjanja.. Nadam se , ali ne preterano. Lepo je rekla "Desanka" Jer sreca je lepa samo dok se ceka.

Poslednja izmena:
Meni se cini da ce sutra da ga puste, ipak je sutra 10.Jedva cekam da vidim zvanicno sta sve ima novo i kako izgleda....

Nazad
Vrh Dno