Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ne mogu da ne primetim ,bluetooth je u action centru ugasen a gore pokazuje kao da je upaljen ,a baterija puna a pokazuje 90% ,da i nama ne uvale ovakvu betu :D

Pa valjda su i to peglali ovih dana, ipak je to nesto najvaznije, ko ce da koristi fon u developer svrhe a ima drain na uredjaju ;)

Možda je u pitanju kvantni Bluetooth. Uključen i isključen, radi i ne radi, sve u isto vreme.
Čemu služi "reply using Messenger"? Na čiju poruku se odgovara kada se tu dodirne?

Meni ovaj Bluetooth znak izgleda kao dodat, nekako štrči.

Meni isto deluje kao neki "fan art" PS, pogledaj samo settings "zupcanik" kako je krzav i nejednakog izgleda. Takodje datum 16. februar, verovatno je neko kombinovao desktop W10 notification centar i PhotoShop skills!

Taj Centar izgleda veoma dobro, nadam se da cemo to videti uskoro :) Po meni lepse od IOS-a. Mada bih pre black temu postavio.

Poslednja izmena:
Pa sta je ovde novo ,ovo je moglo cak i na wp 8 ,sa nekim aplikacijama .

https://www.youtube.com/watch?v=W5xZbiCm_Dg
Malopre objavljeno od strane Microsoft Lumia... Windows postaje sve zanimljiviji...

sto ovo nisi postavio u temi za wp8.1...
Inace sad sam instalirao i stvarno je skoro isto kao jedna stara aplikacija na WP 8 zaboravio sam naziv, na slovo s :p znam da se placala. Sa pojavnom transparent tile su napravili dosta aplikacija na ovom principu. U svakom slucaju, ova nije bas najbolja...ne koristi se lako:
1. nema multi pin
2. kad se radi pin na home ubaci kao plocicu srednje velicine, a ne kao sto je u aplikaciji podeseno
3. plocice su staticne, tj ne mogu da otvore aplikaciju.

Pa tek je objavljeno, ima bug-ova sigurno nekih...

Nisam nesto u toku sad sa ovom desetkom kao sto sam bio kad je trebalo da izađe 8.1. Kako sad ide to oko wp 10, jel isto treba da se instalira pfd i da se prijavi i onda da čekamo da puste ili je sad drugačija procedura?

Koja je to logika da ne može za ativ s a može za 520....

Cek po cemu je ova "MS" ova TileArt bolja od drugih??? Ata ova tako senzacionalno moze? Pustili video ko da je w10 u pitanju..

Fora je sto postoje neke teme, i pozadina je usaglašena sa sličicama koje staviš na tile... A te sličice su transparentni png fajlovi pa ispada kao da slika plovi po pozadini....

Ja se nisam snašao iz prve, tek iz druge [emoji38]

Glupost ,napravis sliku ,i kad tapnes na neku plocicu otvara aplikaciju tile art -.-

bezveze... ispuni pocetni ekran bezveznim tile-ovima koji nicemu ne sluze, samo da bi se videla pozadina.. a kad ti treba neka aplikacija, skrolujes skroz dole :/

Verovatno je upotrebljivije na većim ekranima i kad su manji tajlovi, ovako je nepraktično.

Meni je 5" ekran pa opet nikavu ulogu nema. Zanimljivo jeste, ali na 10s, posle smeta...

Ipak je bio tačan onaj info da izlazi 4 februara :D Samo je pušten za manji krug ljudi oko MS-a.

Svidja mi sto moze vise stvari da se stavi kao precica u action centar. Nadam se samo da nije fiksirano 3 reda kad se otvori produzena lista...vec npr da sami mozemo da ubacim koje hocemo posle prva cetiri (2 reda su sasvim dovoljna...meni)

windows-10-phone-leak-screens.jpg

Verovatno će moći da se bira kao i sada. Vidiš da ima collapse . Otvori ti jedan red , ti klikneš collapse i doda ti još dva reda npr.

Pa kao na W10 za desktop ;) stim sto je obrnuto tamo ih otvori na gore :D
Fino :) Nego radi li Recovery Tool na W10 preview, mene zeza.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno