Šta je novo?

Windows (phone) 10

Razumem ja kako ce to da radi, video sam collapse...ali mi je nelogicno da popunjavam 12 plocica (a i zasto je ogranicenje na 12, mogli su lepo da stave apsolutno sve opcije na gomilicu :p ) po meni je najbolje da sami rucno dodajemo jedan po jedan red (osnovno je 4 plocice, a zatim na add dodas ceo red sa jos 4). U svakom slucaju dobra izmena, pa i ako je zakucan broj plocica

Ma daj mi samo da dobijemo w10 ,pa nek bude kako god. :D

HM ovo je u stvari GDR2 odkazan ;) naravno sveze ideje, plus bice uskoro W10, slicno su odradili i sa PC varijantom, prvo na starom sistemu nabudjaju par novina pa onda predju na novi kernel i grade novi OS, svakako dobro izgleda AC i Settings.

Opet Kineski Screenshotovi :D

Kod njih jedino da probaju sa obrnutom psihologijom. Neka im kažu da svima pokazuju , možda onda neće :D

Inače fino izgleda. Dakle kao i na win 8.1 pc wallpaper je ispod aplikacija a može i dark pozadina. Dakle ima izbora.

Kad se izabere fina pozadina onda i to lepše izgleda, ova ovde je kartastrofa :)

Interesantno ovo sa tastaturom ali dzaba ako ne uključe naš jezik u narednom periodu, mislim na swype.

Poslednja izmena:
Konacno da uz preview stave i file manager :) super su ti SS ! Bilo bi lepo vremenom da ubace power menu sa shutdown i restart) kao i login screen :)

Poslednja izmena:
Curi li curi, prokisnjava :D plocice klizave.

Aman dokle vise :D full Cajna leak :D

Poslednja izmena:
Pao im server ne mogu da vidim SS :D sad cu da im pustim mail da mi share-uju video sa One Drivea :D

Dialer je mnogo bez veze zbog backspace i save postavljenih gore a i ne mogu da verujem da su izostavili USB OTG...strašan propust mnogo nas je to tražilo. Uvode g.luposti a dobrih stvari malo, koliko vidim svodi se na estetiku, koja je isto stvar ukusa i diskutabilna. Još dve veličine tileova, vrlo važno a USB OTG ništa. Sramota.

Ma bice otg nije to samo ajde otg, treba i firmware da se menja, nisu oni za djabe sada i po defaultu stavili file manager, znaci otg sigurno :)

Šta čekaju onda...ne verujem, da ga ima, brže bolje bi i to objavili.

Jeli ovo na L925 ili se meni čini...

1c6ab57eca806538ae4fbe3493dda144ac3482ed.jpg

Ako je suditi po ovoj slici i prethodnim do sada, onda ce biti moguce podesiti transparency na plocicama.

Pa na moj rodjendan :) cool

Vrh Dno