Šta je novo?

Windows (phone) 10

Fensi nazvano "hamburger menu" :D

2014-03-25_14h51_18.png
Ovako nesto,mnogo bolje! Nije kopija Droida..doduse to je vec primenjeno npr u Volume centar ali mnogo bolje izgleda nego 3 crte, narkomanske lajne :D

Poslednja izmena:
c4cce9944d6cc5d613b44c9fcfa914cc.png
f6ca16c367b23b688ff33da4d3610d7f.png

Nije da ne postoje alternative, ali izgkeda zele tako developerima da ugode da sve app na svakoj platformi lice jedna na drugu, bez obzira sto je wp, a popularna app tek stigla sa droida na win a zadrzala izgled.
Inace kvadratici su opis za Grid semu ikonica..

Poslednja izmena:
O daa, nisam ni oci otvorio vec sam kucao svoj Microsoft acc :D

^ ahahaha! Taj rad! Isto. :d Samo sad kad ispale pa uredjaji sa 512 MB RAM odvise.

Neće valjda biti *****i... Samo bilo je nešto tog tipa...

Prvo za nedelju dve izlazi video w10 za telefone ,pa ce verovatno posle toga i preview :)

Pa pazi vec je proslo 5 dana od kako je Dzo objavio to ,pa ako je za nedelju dana ,znaci prekosutra bi trebao da izadje video :D

Koliko sam ja razumeo njih, video izlazi odmah posle SuperBowl-a. Znači kao što SOUTH kaže - prekosutra. :D

Rečeno je da video izlazi za 1-2 nedelje , verovatno objave video , predstave insider program za telefone i skidanje može da počne :D

Ne treba ni da žure preterano pa da uvale neku bagovitu verziju gde zezaju osnovne funkcije .

RTM verzija izlazi najverovatnije 29 aprila , tada im je build 2015 . Tako da ima baš dosta vremena dok se to ne ispegla . Već je rečeno da u prvoj verziji neće biti spartan,flac podrška , za office nisam siguran.

Poslednja izmena:
Ne isplati se sad uzimati lumiu 630... Samo 512mb RAM-a, možda neće da podržava windows 10...

Vidim da ima dosta promena u aplikacijama, ali mi se ne sviđa jer previše liče na aplikacije iz androida.... I za to se mnogi i žale...

Neki kazu da ce da puste preview u sredu 4 februar.

Samo da ne bude BSOD pri pokretanju nekih aplikacija :D

Izvinjavam se zbog duplog posta ,nisam mogao nikako da ubacim sliku u gornjem.

Prilozi

• FOT22F1.png
    FOT22F1.png
    302.6 KB · Pregleda: 200
Meni ovaj Bluetooth znak izgleda kao dodat, nekako štrči.

Nazad
Vrh Dno