Ono sto sam ja prometio kod tog "novog" FB,dosta je brz,nervira sto cesto se na vrhu pojavi sinhronizacija kontakta.Grafika bolja.Kada se pusti video,pojave se opcije,preko celog ekrana,strimovanje na nesto(smart tv,laptop,bilo sta)pauza,jacina zvuka.Vizuelno ,na vrhu ikonice lepse izgledaju,podesavanje ima nove funkcije i izgled.Otpremanje sadrzaja,da ne trosi prenos podataka,ide samo preko wifi(moze da se ukljuci/iskljuci).Moze da se odjavi sa FB,da se iskljuci pracenje i lokacija.Ima jos svasta nesto,da sad ne prepricavam,treba malo istraziti.
Jedino sto meni nedostaje,sto ne moze iz imenika kao pre da se kada kliknes na osobu u imeniku vidis sta je sve objavila.Mislim bila je zgodna fora,ali nisam uopste nikakav zavisnik od FB tako da moze i ovak

d svega sto menjaju/unapredjuju,zeznu,najvise me pogodilo sto windows mape vise ne sluze nicemu na telefonu,a navigacija mi je najpotrebnija.
Razmisljao sam se da resetujem telefon,pa sve iz pocetka,i juce rekoh, da prvo odjavim telefon iz oblaka.Prijavim se na onedrive,preko internet pregledaca,kliknem na racunar,onako bezveze,kad ono sve,ama bas sve sto ima na racunaru i na C i na D disku, stoji tamo.Radi on meni sinhronizaciju samo slika i dokumentata iz racunara,i svega sa telefona,ali da sve zivo sto je na racunaru stoji tamo,stvarno sam iznenadjen.Nije nista osim slika i dokumenata nije preneo,500gb hdd mi je,ali je bas ....ne znam sta da kazem?Proverite.OneDrive,racunari,pa stoji ime racunara i iznenadjenje.Cak i dvd uredjaj,cak i flash memorija,mem kartica?