ujkozavlanje
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2015
- Poena
- 80

Kod mene radi ok, bas sam probao da nadjem par maleckih ulica. Ne znam kako bi se ponasala da sam tipa u kolima, ali deluje mi ok.
Sent from mTalk
skida takve info sa interneta pa ih uzima u obzir pri rutiranju?
Niko iz Srbije ne updejtuje radove na putu i ulicama... Prosto, server je primetio da kola tu ne prolaze duže vremena pa je predpostavio da se tamo nešto radi i da je zatvorena.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne prikazuje kako treba ali ti si prezadovoljan, koja kontradikcija, lol.Ja već nedeljama koristim MAPS na Lumia 550 i prezadovoljan sam.
Ali recimo Bulevar Arsenija Čarnojevića iliti autoput (NBG) ne može da prikaže brojeve tačno.
U kom smislu google maps nema brojeve ulica, ako ukucam broj neke ulice odvesce me tu..Pa to što ne prikazuje brojeve nekih ulica pravilno, ne znači da je loša navigacija. Svaka ima neku falinku.
Npr. Google maps iako nema brojeve ulica, svejedno je jako dobra navigacija.
Ja ne znam nijednu navigaciju koja zna 100% adrese.
Ne koristim mnogo, imam iGo GPS u autu, ali mi je instaliran gMaps i zaista se pre nešto nađe u njemu nego u MS Maps.Google maps je zakon.
Ne prikazuje kako treba ali ti si prezadovoljan, koja kontradikcija, lol.
Ali treba pročitati postove ovog člana iz teme o WPu i sve je jasno.
Pa to što ne prikazuje brojeve nekih ulica pravilno, ne znači da je loša navigacija. Svaka ima neku falinku.
Npr. Google maps iako nema brojeve ulica, svejedno je jako dobra navigacija.
Ti vrv pises o onlne mapama, a ja o offline.Offline ne rade nikako, pretraga ulica je katastrofa, retko koju pronadje offline.
Offline mape ne pronalaze ništa. Jedino je rešenje pronaći lokaciju i zadati rutu online pa onda isključiti cellular. Ni here na win8.1 neće isto. E sad nešto ne mogu da se setim kako je sa Sygic i MapFactor, ali mislim da je bolje.
sent from wp10 L532ds
Da. Mada imam skinute mapu Srbije u telefonu pa mi opet nije jasno zašto mi treba internet a ne samo GPS za navigaciju.
Pre ovog telefona sam imao Lumia 520 i trebao mi je samo GPS za navigaciju, a o internetu ni pomena.
Dovoljno je bilo samo da skinem mapu za Srbiju, upalim "Location" i sve je bilo OK.
Dok na Lumia 550 moram i internet da palim.
Ima li neko predstavu ZAŠTO je to tako?
Zato sto su nakon CU i poslednjeg azuriranja mapa nesto zeznuli, vidite da mape nisu iste vizuelno kao pre nadogradnje.Ja kad sam uzeo 550 u januaru sve je radilo super sve do pre mesec dana bas zbog tog update-a.Microfoft je tu nesto zeznuo i nikako da poprave..nadamo se da ce uskoro biti ok.MapFactor radi ok tj pronalazi ulice.
Gresis, Google maps je zakon.
Na wp sam nekada voleo gps lock tj brzinu, mnogo brze je to radilo na wp nego na droid, ne znam kako je sad stanje...
Sent from Dead OS ☹
MS ne bi bio MS kad nešto ne bi zeznuli.
Bio u Oslu prosle nedelje, koristio offline map. Vodio me kroz Oslo + imao sve bitnije stvari oznacene na mapi - muzeji, stanice, restorani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari