I ja stalno dobijam tu poruku da ne moze da me locira, sunce, kisa, oblacno uvijek isto.
Edit: Sada me locira bez problema...ko ce ga znati do cega je
Sent from mTalk
Navigacija offline ne radi dobro, pisem vec 50-ti putnije do telefona, a tek vreme sto nema veze s vezom, kakvo god da je vreme mora da radi, mora da locira, mora da pronalazi ulice, znaci do Microsofta je, dzaba ti restart tel.
Ukida se za 8.1, na 10 radi.
yooyo;5123367 A ja sam wp telefone držao sa 2 prsta i posle prao ruke. Nemaju oni pojma. [/QUOTE je napisao(la):Kakva mrznja,zloba i netolerancija.I da tako mislis,kao moderator to ne bi trebalo da pises.
Kakva mrznja,zloba i netolerancija.I da tako mislis,kao moderator to ne bi trebalo da pises.
Meni je zao takvih likova.Da te ne cudi to uopste , pogledaj ponekad komentare na Win Central kad uleti tip da hvali svoj S8 :d
Ako imas novi facebook tj onaj port od ios ,ta aplikacija nema integraciju.Kod mene radi normalno.
Jedino sto vise ne radi je vremenska osa.Kliknem na osobu u imeniku,Profil,Sta je novo i vremenska osa.
Sta je novo je sve sta je osoba objavila na Facebooku,to vise ne radi.Ostalo sve radi.
Ako imas novi facebook tj onaj port od ios ,ta aplikacija nema integraciju.
Sent from mTalk
Zato se koristi ms-ova app za fb koja je sto x brza i ima social plugin koji radi...
Sent from Dead OS ☹
Oprosti moze li link od te fb app koja se moze povezati. Nasao sam trgovini dvije fb i fb beta,ali one cini mi se nemogu.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari