Šta je novo?

Windows (phone) 10

I ja stalno dobijam tu poruku da ne moze da me locira, sunce, kisa, oblacno uvijek isto.
Edit: Sada me locira bez problema...ko ce ga znati do cega je

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
I ja stalno dobijam tu poruku da ne moze da me locira, sunce, kisa, oblacno uvijek isto.
Edit: Sada me locira bez problema...ko ce ga znati do cega je

Sent from mTalk

Lose vreme utice, ipak je to samo telefon.

Sent from Dead OS ☹

Bilo je nebo vedro nekoliko puta i onda sam odustao, vidim da je 26-05 app azurirana mozda su rijesili problem. A jos neko je potvrdio da je ova greska do njih (MS) a ne do vremena

Sent from mTalk

Djenosajd WP [emoji24]

Bas sam hteo da podelim, pretekao si me.

Pitanje je dal ce 950/xl moci ovo da guraju, mada ne vidim razlog zasto nebi...

@gorantz ja ti kazem kod sebe primer, ne znaci da je pravilo, prosao sam par kilometara i opet odradio test, bez mobile data i nasao je offline jako brzo lokaciju.
Sa SS se vidi da nije nasao lokaciju ali nebo i vreme u tom momentu je bilo kao u paklu, ko je vozio danas zna o cemu pricam, malo sunce malo kisa i grad... Barem je tako bilo u Branicevskom okrugu, sada sam u Bgu XD

Sent from Dead OS ☹

Poslednja izmena:
Navigacija offline ne radi dobro, pisem vec 50-ti put :D nije do telefona, a tek vreme sto nema veze s vezom, kakvo god da je vreme mora da radi, mora da locira, mora da pronalazi ulice, znaci do Microsofta je, dzaba ti restart tel.

Javlja mi ortak da mu stigao neki mejl da se ukida Skype za WP?

Jel to neki hoax ili...?

"Trla baba lan da joj prođe dan"... (narodna)

Stigao taj skype mail i meni... Kažu da sam koristio na wp uređajima... A ja sam wp telefone držao sa 2 prsta i posle prao ruke. Nemaju oni pojma.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

yooyo;5123367 A ja sam wp telefone držao sa 2 prsta i posle prao ruke. Nemaju oni pojma. [/QUOTE je napisao(la):
Kakva mrznja,zloba i netolerancija.I da tako mislis,kao moderator to ne bi trebalo da pises.

Neki su operisani od sarkazma.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ljudi, koja je dobra app za pravljenje slika za fb cover?
Znam da je pre bila hi collage ali od kad sam uradio hard reset fona (fon sad radi brze i camera konacno ne pravi sliku u thumb vec u jpg formatu) ta opcija na app mi se izgubila...
Hvala unapred.

Sent from mTalk

Jel ima neko problem od zadnjeg updatea da nece da se otvori people aplikacija? Tj otvori se na sekund i ugasi

Kod mene radi normalno.
Jedino sto vise ne radi je vremenska osa.Kliknem na osobu u imeniku,Profil,Sta je novo i vremenska osa.
Sta je novo je sve sta je osoba objavila na Facebooku,to vise ne radi.Ostalo sve radi.

Kod mene radi normalno.
Jedino sto vise ne radi je vremenska osa.Kliknem na osobu u imeniku,Profil,Sta je novo i vremenska osa.
Sta je novo je sve sta je osoba objavila na Facebooku,to vise ne radi.Ostalo sve radi.
Ako imas novi facebook tj onaj port od ios ,ta aplikacija nema integraciju.

Sent from mTalk

Ljudi, koja je dobra app za pravljenje slika za fb cover?
Znam da je pre bila hi collage ali od kad sam uradio hard reset fona (fon sad radi brze i camera konacno ne pravi sliku u thumb vec u jpg formatu) ta opcija na app mi se izgubila...
Hvala unapred.

Sent from mTalk

Tako je,video sam da drugacije sve izgleda,taj novi FB.
Bas sam se pitao zasto ne radi FB u imeniku ali eto objasnjenja.
Hvala

da se ne muči čo'ek, evo starog > MSFacebook ARM v10.3.2.0. appx, https://1drv.ms/u/s!Ai_T5nN922F74QhvwwerlN25HrF4 ... ...skini/prebaci na uredjaj ili sdcard, uključi developer opciju u > podešavanja > ažuriranje i bezbednost > za projektante > razvojni režim, file menagerom nadji appx gde si ga smestio, tap na appx, ponudi ti na install, potvrdi.

Ne mora ni to, sam stavi negde na telefon I pokreni install... I čekaj da se pojavi u programima...

Kako da raspoznam koji je taj "novi" FB i ne instaliram njega..?

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Oprosti moze li link od te fb app koja se moze povezati. Nasao sam trgovini dvije fb i fb beta,ali one cini mi se nemogu.

Sent from mTalk

I "stara" i "nova" FB app se povezuje sa osobama/kontaktima, samo kod nove (FB) nemaš timeline/vremenska osa ili u "šta je novo" informacije sa fejsbuka.

Nazad
Vrh Dno