^
Gresis, fon je kupljen sa namerom da radi bar kao L520 koja se pojavila pre 3 godine (naravno ocekivao sam i vise s obzirom da se radi i najnovijem uredjaju) a radi kao donut no name kinez android
🙂
Ako neko treba da bude realan onda ste to vi, WP/MS fanovi koji ne mogu da prihvate cinjenicu da se W10m manje-vise raspada vec 6+ meseci i da radi dosta nestabilnije od osmica koje su (sa razlogom) proslavile jeftine Lumie.
To je istina, to su cinjenice a vi neprihvatanjem istih samo dokazujete koliko je fanbojizam sve presutniji kada su IT proizvodi u pitanju, nekada su ljudi hajpovali omiljene klubove, ideologiju, svadjali se zbog sporta, zena, politike itd, branili odredjene stavove a sada sve to zbog jbnog parceta plastike i stakla koje prehajpovana, voljena vam kompanija (kvazisoftverski ''gigant'') nije mogla da isprati kvalitetnim softverom a imala je odlicnu 8/8.1 osnovu
😉 Bolest 21. veka.
Jednostavno cu to odluciti i eventualno uraditi onda kad bude zvanicno objavljena nadogradnja za moj model...
Reci ces da je tvoj telefon dosao sa W10M direktno iz kutije ALI budi realan i reci da je on takodje izasao iz kutije sa inferiornim HW...
Jos jedan smesan pokusaj opravdavanja tupavog MS-a.
Zabole me kad MS planira da im telefon proradi kao 3 godine tar L520 sa slabijim hw-om, zasto jednostavno nisu odlozili W10m dok ne ispeglaju sve kako treba ili zasto nisu izbacili nove telefone sa 8.1 pa onda da im obezbede ''rock stable'' desetke kada ispeglaju sve? Zasto su im 2 hardverski mocna flagshipa ocajno ocenjena u svim testovima? A tek pre par meseci su proradili koliko-toliko dobro ali i dalje ne rade u skladu sa ocekivanjima.
I kakav bre inferioran hardver na L550, pa zar 3 godine WP fanboji nisu probijali glavu svima kako WP radi savrseno na slabom dual coru soc-u sa samo 512Mb rama?! Bese to osnova hajpa a sada vam je slab quad core snapdragon i 1Gb rama :d
Uzmi LG android od 100e iz oglasa sa istim hw i probaj, radi za klasu bolje, brze i dosta stabilnije, znam o cemu pricam a ko ne veruje neka proba.
Sve ostalo je bez namere da te uvredim cisto duvanje u sviraljku...
Na osnovu cinjenicnog stanja o MS/M10m jasno je ko tu duva u sviraljkicu
🙂
Ako je vama ''normalno'' da MS 6+ meseci ne moze da zakrpi najnoviju verziju os-a i to vreme kada se spremaju sjajne verzije Androida (N) i nove verzije ios-a.. ne znam sta da kazem, nemam komentar, koliko zagrizeni fanboj treba da budes pa da ne napljujes MS zbog katastrofalnih poteza koji ce ih spustiti ispod 1.5% udela globalno ako ovako nastave.
Pozdrav bro i ne nerviraj se, bice bolje valjda za 6 meseci.