Cvoruga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 415
Izvuci ga odakle god, post je kriminalan i nerealan do kraja, nema blage veze da li se nekome sviđa WP ili ne.Smešno jeste kada je izvučeno iz konteksta
Izvuci ga odakle god, post je kriminalan i nerealan do kraja, nema blage veze da li se nekome sviđa WP ili ne.Smešno jeste kada je izvučeno iz konteksta
Izvuci ga odakle god, post je kriminalan i nerealan do kraja, nema blage veze da li se nekome sviđa WP ili ne.
Zamisli, W10m je jedini dostupan i zvanicni softver za L550, nije moguce instalirati osmicuA hteo sam, naravno jer WP8 radi neuporedivo bolje i stabilnije cak i na slabijem hardveru.
Dakle, svoje korisnike MS casti sa raspad beta softverom na 3-4 najnovija telefona i tako vec 6 meseci, svaka cast Majkrosoftu sto je sa manje od godinu dana uspeo da unisti i ono malo prednosti/kvalitetnih odlika WP8/8.1, budimo im zahvalni![]()
Uzimam sa rezervom to šta pišeš ti i ostali jurišnici WPa, tako da ono,
ne smatram vaše postove za 100% tačne jer sam i sam posedovao WP i uverio se lično da nije baš sve kako ste pisali.
A zahvaljivanje MSu ili bilo kojoj drugoj firmi mi je nivo zahvaljivanja našem Gospodaru, smešno, ništa drugo.
Uzimam sa rezervom to šta pišeš ti i ostali jurišnici WPa, tako da ono,
ne smatram vaše postove za 100% tačne jer sam i sam posedovao WP i uverio se lično da nije baš sve kako ste pisali.
A zahvaljivanje MSu ili bilo kojoj drugoj firmi mi je nivo zahvaljivanja našem Gospodaru, smešno, ništa drugo.
Ja tvoju pricu vidim ovako TI si namerno kupio telefon od 80E a hteo bi da radi kao onaj od 500E...
E sad buduci da to u realnom svetu ne biva ti bi da mu "udaris" WP 8.1 i/ili stariji kako bi on radio k'i Zmaj...
E to sinko nece da biva...
Onako iskreno reci ti nama da li za iP6s+ ima neki stariji iOS recimo neki v4.xx?
O cemu li pricas ti.. da li znas uopste?
Ako vam se ne svidja ovo sto pisemo psyhound, mihajlosd, jos neki clanovi koji nemaju nameru da kriju mane ovog OS-a i ja vi lepo predlozite moderaciji da u svaku WP/WM temu u prvi post ubaci pravilo da su dozvoljeni samo hajp i hvalospevi o tom jadnom MS-u kog napadaju ''hejteri'' a mozda ne bi bilo lose i da nas banuju za iznosenje objektivinih cinjenica o bagovima i problemima, mozda vam bude lakse uz ta pravila
Ajmo ovako - ''namerno'' sam kupio fon koji zvanicno kosta oko 150e (L550) ocekujuci da radi stabilno i fluidno kao telefon koji je predstavljen pre 3 godine i kosta 40e po oglasima (L520) a upravo je to pozitivno iskustvo sa 520/525 a i hajp oko W10m bilo presudno da za nezahtevnog korisnika izaberem Lumiu sa dobrim hw za tu cenu i sa (navodno) stabilnim softverom, na kraju od tog stabilnog softvera nema NISTA
Ovo oko vracanja ip6s+ na matore verzije ios-a ne bih komentarisao, prica apsolutno nema nikakve veze za mozgom jer ti telefoni rade odlicno na softveru sa kojim su izasli na trziste dok L550 samo moze da kuka za WP osmicama koje je nemoguce instalirati dok je desetka uglavnom poluproizvod aka djubre, toliko o tome
@ Psyhoud i mihajlosd
Znam da w10m ne radi isto na svim telefonima i da su bagovi krajnje nepredvidivi, da ovi telefoni danima mogu da rade ok a onda da odlepe bez nekog posebnog razloga ali vama ljudi svaka cast zato sto pisete objektivno o problemima koje ste primetili na ovim uredjajima, izmedju ostalog upravo za to i sluzi forum ali nazalost previse je ovde slepog fanbojizma.
Moras shvatiti da drugaciji ljudi drugacije koriste telefone, jako je bezobrazno upadati u temu i nazvati bilo koga ko je zadovoljan i nema vecih problema 'botom', prvo ne znas jel pricas sa nekim kulturnim doktorom nauka ili s klincem kojem je ovo prvi telefon.
Lozacu, ne javljaj se ali ozbiljno ti kazem, dok nekoliko nas nije pocelo da kritikuje ove W10m buildove NA L550 (naglasavam model da ne pocenu da kmece ostali ''lumijasi'') cutao si kao najveca cava o problemima sa L550 i tek onda si poceo da ih iznosis a prosto ne mogu da verujem da su ti .00-.029 buildovi radili dobro kako si sam rekao jer sam se licno uverio (kao i svi ostali korisnici koji su objektivni a i IT novinari) da su te verzije softvera radile uzasno lose i bagovito. Toliko o tvojoj objektivnosti.
Nisam ja kriv sto moram da pisem o manama ovog nedovrsenog sistema u vecitoj beta verziji ali naravno to vam smeta jer ste se previse vezali za WP8 koji je radio dobro pa ne mozete da prihvatite da je trenutno stanje sa desetkom ocajno
E vidis, sad ti mene pocinjes da nerviras. Pazi da mi ne zabranis (ti ili bilo koji drugi MS fanboj) da pisem o licnom iskustvo sa W10M telefonom
Kakvo bre crno ''drugacije koriscenje telefona'' i prihvatanje toga? Da li si ti svestan sta pises?! Pa pun net zalbi na to kako rade L550, evo i psyhound/mihajlosd to nece da kriju i koji je tvoj komentar na to?
Jel ti mislis da mi je toliko dosadno u zivotu pa da namerno pisem nekakve hejt postove o telefoni koji sam namerno izabrao (na osnovu veoma pozitivnih iskustava sa L520/525) uz ocekivanje da ce raditi kao sat? Zasto nisam pljuvao ovu desetku na L550 dok je na .71 radila iole ok? A to ''iole ok'' vazi u tom smislu jer je nazaost i to super koliko su ocajno radili 00-.29 buildovi. Da ne pominjem koliko bi svi vi smarali da neki android radi toliko lose kao ove raspale w10m bete, pa probili bi nam svima mozgove kako je android njesra (sto i jeste bio do 2012 ali tvrdim da nikada nisam video ovakve bagove kao na L550 za samo mesec i po dana!)
Znas li da se na pp javljaju neki clanovi koji mi kazu da batalim sve ovo, da sam u pravu ali da se jednostavno ne isplati polemisati sa zagrizenim MS fanovima? Pa bar 10 poruka takvih sam dobio za mesec i po dana.
Lozacu, ne pada mi na pamet da cutim i krijem bagove, mane bilo kog OS-a, proizvoda - jbno shvati to![]()
Nebitno koji je uredjaj/OS je u pitanju, ovo je forum i nije rezervisan samo za samozadovoljavanje MS/WM fanboja na nekakve hvalospeve o ''lumijicama koje rade savrseno'', knedle u grlu na klip o poslednjoj nokiji itd.
Situacija je takva-kakva je i potpisujem sve ovo sto sam napisao a kome istina toliko udara na sujetu i nekakva krhka MS/WM fanboj osecanja.. zao mi je, dokle god ne budu sredili sw naravno da cu ih pljuvati![]()
Da jbno je nekompletan sistem, da li mi to smeta da ga koristim svaki dan? NE!
@ Lozac
Neko je detinjast zato sto u proseku jednom nedeljno napise utiske o W10m na L550 pa kakvi god bili? Ajde ne budi smesan, uozbilji se malo, nisi klinac koji je juce dobio lumijicu za odlican uspeh na polugodistu.
Nisam ja kriv za ovakvo stanje, da sve radi kao WP8/8.1 naravno da bih hvalio kako radi telefon, ovako je to nemoguce zbog ogromnih MS propusta ali jednostavno neki su toliko ostrasceni kada je ovaj OS u pitanju da im je jednostavno otkazao osecaj za realnost i prihvatanje kritika, pa ti onda preispitaj ko se tu ponasa ''detinjasto''
Da li si svestan da si se ovom recenicom pokakio na sve ono sto si navodio kao razloge za prelazak sa androida iz 2010. na WP(L520)? Sta dalje covek vise da polemise sa tobom
Keve mi, ne verujem sta se desava sa pojedincima u ovim WM thread-ovima, ljudi shvatite da W10m buildovi ne rade podjednako dobro na svim telefonima i da L550 ima poveci broj problema, ko sve to hoce da precuti zbog fanbojizma neka cuti, ovo je IT forum i takve cinjenice prosto moraju da se znaju, nebitno o kom se OS-u/uredjaju/proizvodjacu radi.
@ Tosa
Kao prvo ne lazi, nikoga sa foruma nisam nazvao ''slepcima'', MS tim mozda i jesam nekada.
Zatim, naravno da cu da pomislim da su pojedinci zagriseni, ostrasceni fanboj likovi u pitanu, to je vise nego ocigledno.
Ajmo dalje, napisao sam sta imam i od sada cu se drzati L550 teme jer o softveru za taj telefon i pisem, ostali me ne zanimaju trenutno niti ih koristim.
Pozdrav momci.
Vidim ovde ima vatre
Evo vam neki rezultati merenja koje sam dobio igrajući se na aplikaciji na kojoj trenutno radim. Nekako sam ih upakovao u Excel da ih bolje razumete/vidite.
Pogledajte prilog 194824
Po ovome odziv w10m je veoma dobar bar tako matematika kaže. Subjektivan osećaj je nešto drugo.
Mereno je na istom telefonu L640XL, sa uvek istom verzijom app i svaki OS je podignut na isti način uz HR.
Uskoro počinjem rad na Win10 univerzalnoj app za vesti. Objedinjavanje svih rss kanala u jednoj app za mobile i pc.
Dajte predloge za ime "Srbija Rss", "Serbia News Hub" ...
Trebaće mi i insideri ali ne oni koji će me zatrpati jedinicama u prva 2 meseca
Pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari