Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Mickey Mouse - Vidimo vec u moja masina da imas zlo masinu :) ali ovo je Win Mod soba ...

Ubuntu

@ Home :)

Originally Posted by petarboj View Post koji je ovo sat gore levo? i ovaj program za muziku? [url]http://www.benchmark.rs/forum/showpo...postcount=2918[/url] [ZoNi];1784920 je napisao(la):

Može li neko da stavi link do ovog skina, ne mogu da nadjem

evo moga, imam par wallpaper varijanti za sada je ova

2igjera.jpg

dosta jednostavno, jer imate neke savete za unapredjenje, mislio sam da dodam neki dock ili neki sidebar

Imam savet da ne kačiš sliku u full rezoluciji, već samo thumb ili link do slike.

@dodgeme:

stavi Xwindows Dock ili ObjectDock Plus, a sa deska skloni ove ikonice i koristi AveDesk, recimo stavi za hard i ispod da se vidi koliko GB imas prazno/puno itd... imas milion kombinacija, inace dobra ti je tema za win :)

eve ga moj :) danas sam se malo igrao. jel bolji taj XWindows Dock ili ObjectDock? i jel postoji bolji program od ObjectDocka za ovo sto ja imam gore, znaci neki dock sa vise tabova?

Untitled-23.jpg

eve ga moj :) danas sam se malo igrao. jel bolji taj XWindows Dock ili ObjectDock? i jel postoji bolji program od ObjectDocka za ovo sto ja imam gore, znaci neki dock sa vise tabova?

Untitled-23.jpg
xwindowsdock kao sam dock je bolji po meni od OD-a, mada nema tabove, a OD ima tabove koliko hoces sam ih pravis i setas po ekranu kako ti je volja...

Da napomenem i ovo. Ako neko koristi Subtitle Workshop, Klipfolio i Windows Blinds ce praviti problem sa Video Preview-om, tj. necete ga imati. Cisto da se zna, posto dosta ljudi koristi Subtitle Workshop.

Petarboj moze wall? sta je to sto pokazuje sat i datum bas mi se svidza :D ?

Najverovatnije - Rainmeter.

Hvala, hvala wall je bas opaljen a sat se i meni svidza zbog velicine

Kako da namestim recimo kad gledam film da mi ide prozor preko njega (rocket dock) ali da nestavim auto hide jel hocu da mi budu ikonice na desktopu a ne da iskacu

^ Step brothers, aahahahah :D

Da napomenem i ovo. Ako neko koristi Subtitle Workshop, Klipfolio i Windows Blinds ce praviti problem sa Video Preview-om, tj. necete ga imati. Cisto da se zna, posto dosta ljudi koristi Subtitle Workshop.

Ja koristim blinds i subtitle workshop zajedno i nemam nikakvih problema. Pre ce biti da imas neki 'instaliraj-mi-svo-moguce-svasta' codec pack i da ti on pravi problem sa subworkshopom.

edit : za prvu pomoc mozes u blindsu da stavis da ignorise subworkshop i da ga ne skinuje, ako ti on pravi probleme ovo bi moralo da ih resi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno