Z
Kao prvo ne koristim nikakav takav codec pack vec sve kodece instaliram rucno, nisam jedan od tih likova. Drugo, za blinds ne znam, procitao sam iskustva na netu, ali za klipfolio znam jer je kod mene tako. A pogledaj malo po netu, nisam ja izmislio ovaj problem, vec je dosta ljudi projavilo taj konflikt.Ja koristim blinds i subtitle workshop zajedno i nemam nikakvih problema. Pre ce biti da imas neki 'instaliraj-mi-svo-moguce-svasta' codec pack i da ti on pravi problem sa subworkshopom.
edit : za prvu pomoc mozes u blindsu da stavis da ignorise subworkshop i da ga ne skinuje, ako ti on pravi probleme ovo bi moralo da ih resi.
Zhanka ja umrela, a i photoshop sa njom.:dDzizs sta bi sa optimizacijom?
I ja baš htedoh ovo da kažemLadno si postavio shot od 4.5 MB!
Dzizs sta bi sa optimizacijom?
Ladno si postavio shot od 4.5 MB!
Dzizs sta bi sa optimizacijom?
Maskenbal.kad je bal nek je maskembaloptimizovano je za oci
![]()
BMP for life!bolje da si uplodovao .bmp, perverzija je kada se ucitava od dole![]()
Ar ju tokin tu mi?a sada pogledaj razliku
Piše se boring, a ne borring. Nema potrebe da pišeš engleski ako ga ne poznaješ.
prva slika je njegov shot u .png a druga ovaj tvoj u .jpg
vidis li razliku izmedju te dve slike?
Inače, zaboravio si zarez između reči engleski i ako![]()
Možda ti se čini da zvučim kao filantrop... Čekaj da preformulišem: zabole me za ljude na dial-up konekciji.A čuo sam i za ADSL i kabl, kao i za činjenicu da i dalje ogroman broj ljudi mora da koristi dial-up :S: Sve u svemu, ima i u 21. veku mesta i za JPG i za PNG, samo ih treba koristiti prema potrebi. Ja ne namećem nikome da koristi jedan ili drugi format, samo preporučujem - da li će neko to prihvatiti ili ne, meni je svejedno.
Čekaj da preformulišem: zabole me za ljude na dial-up konekciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari