Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja koristim blinds i subtitle workshop zajedno i nemam nikakvih problema. Pre ce biti da imas neki 'instaliraj-mi-svo-moguce-svasta' codec pack i da ti on pravi problem sa subworkshopom.

edit : za prvu pomoc mozes u blindsu da stavis da ignorise subworkshop i da ga ne skinuje, ako ti on pravi probleme ovo bi moralo da ih resi.
Kao prvo ne koristim nikakav takav codec pack vec sve kodece instaliram rucno, nisam jedan od tih likova. Drugo, za blinds ne znam, procitao sam iskustva na netu, ali za klipfolio znam jer je kod mene tako. A pogledaj malo po netu, nisam ja izmislio ovaj problem, vec je dosta ljudi projavilo taj konflikt.

Ladno si postavio shot od 4.5 MB!
Dzizs sta bi sa optimizacijom?

Poslednja izmena:
bolje da si uplodovao .bmp, perverzija je kada se ucitava od dole :)

a sada pogledaj razliku

png.bmp

jpg.bmp

prva slika je njegov shot u .png a druga ovaj tvoj u .jpg
vidis li razliku izmedju te dve slike?

Ove sive ikonice dole ti deluju malo borring u odnosu na lep wallpaper... Ali, sve zajedno, sviđa mi se :)

Btw, JPG 280kB:
Piše se boring, a ne borring. Nema potrebe da pišeš engleski ako ga ne poznaješ.

Takođe, PNG je mnogo kvalitetniji od JPG formata. U 21. veku koristiti JPG nema smisla. Znaš ono, ADSL...

Poslednja izmena:
prva slika je njegov shot u .png a druga ovaj tvoj u .jpg
vidis li razliku izmedju te dve slike?

Naravno da vidim, ali: a) razlika je apsolutno zanemarljiva (s obzirom na namenu slike), b) moguće je još smanjiti kompresiju JPG, pa će razlika biti još manja, a slika i dalje neće preći par stotina kB (umesto ovih 3.5MB) ;)

@ RCW: Hvala, o znalče engleskog :) Da, video sam da je FF odmah podvukao tu reč, ali me mrzelo da ispravljam, pošto je nebitno. Inače, zaboravio si zarez između reči engleski i ako ;)

A čuo sam i za ADSL i kabl, kao i za činjenicu da i dalje ogroman broj ljudi mora da koristi dial-up :S: Sve u svemu, ima i u 21. veku mesta i za JPG i za PNG, samo ih treba koristiti prema potrebi. Ja ne namećem nikome da koristi jedan ili drugi format, samo preporučujem - da li će neko to prihvatiti ili ne, meni je svejedno.

Poslednja izmena:
mnogo je 280kB za dialup, evo 90kB

A čuo sam i za ADSL i kabl, kao i za činjenicu da i dalje ogroman broj ljudi mora da koristi dial-up :S: Sve u svemu, ima i u 21. veku mesta i za JPG i za PNG, samo ih treba koristiti prema potrebi. Ja ne namećem nikome da koristi jedan ili drugi format, samo preporučujem - da li će neko to prihvatiti ili ne, meni je svejedno.
Možda ti se čini da zvučim kao filantrop... Čekaj da preformulišem: zabole me za ljude na dial-up konekciji.

@Home

VS: Retrofukation (Taskbar mod)
Wallpaper: Misawa

P.S. Hvala, colt. :)

Poslednja izmena:

nazalost slika je NFR pa ne smem da dajem

Not For Release

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno