Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Milos M, jel moze ovaj wall sto je kod tebe? ali u nekoj povecoj rezoluciji ako ima... pozz i hvala

meni je sve jendo za pocetak moze bilo sta :D R6,CBR 600RR,ZX6 R nisam probirljiv :p
Ako imas to 299 u vecoj rezoluciji bio bih ti zahvalan da mi poshaljes :) :wave:

imam toga koliko hoćeš... pre svega pogledaj sajt www.bikepics.com pa ako tamo ne nađeš nešto što ti se sviđa javi ...

ducati imam hvala za yamahu :)
Hayabusa nije pravi R pa onda nije to to

to je GSX F motor kao motor je veci ma zato kaze jste da se iz Hayabuse izvacli 500KS to je neshto drugo ali opet ne znam kako da ti obajsnim Hayabusa nije to to u fabrickim konjskim snagama se malo razlikuju

al da neduzimo vise o motorima :)

Poslednja izmena:

ma gledao sam je na sajmu pola sata tako da o tom motoru nećemo da pričamo :p

Hehe :) Pa jes', ali najjaci GSX je 1100, a ova zver 1300 :D

Najjači GSX je 1000 a ne 1100. Osim ako gledaš kubikažu!!!

to je GSX F motor kao motor je veci ma zato kaze jste da se iz Hayabuse izvacli 500KS to je neshto drugo ali opet ne znam kako da ti obajsnim Hayabusa nije to to u fabrickim konjskim snagama se malo razlikuju

al da neduzimo vise o motorima :)

Ništa nisam razumeo šta si hteo da kažeš ovim osim poslednje rečenice da ne dužimo više o motorima :)

daj mi ti neki high res sliku sa 299 ne mogu da nadjem na bikepcs

Veruj mi da nije lako pronaći među mojom gomilom slika pogotovo jer sam ja ljubitelj analogne varijante! Ali čim nađem javljam (ako ne zaboravim) :)

:)

Poslednja izmena:
@kutija: widget za net traffic je? :)

Poslednja izmena:
Rainmeter (kao i za vremensku prognozu), čini mi se.

Kutija, koji je to font u titlebaru i taskbaru? Ja bih ga hitno promenio, to ne može da se čita...

Mozda ti ne mozes, ja mogu :) i savrseno je citljiv.

HaxrCorp Caps moze da se cita :)

Ovo je Kroeger :) meni pashe.

Illy koji pack tekstualnih ikonica je dobar (kao sto ih ti koristis)? Malo su me zamorile ove moje.

Btw kod ove teme jedino sto smara je tray. Mnogo strci.

Poslednja izmena:
Ovo je Kroeger :) meni pashe.

Illy koji pack tekstualnih ikonica je dobar (kao sto ih ti koristis)? Malo su me zamorile ove moje.

Btw kod ove teme jedino sto smara je tray. Mnogo strci.
da... kod dark je mnogo bolje

ja koristim The Kobhens dock icons

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno