Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle mene imaš najbolji desk. :D

pokazi :d

illidan odakle si skinuo ikonice?
p.s. n00bs, niste videli moj :d

E zoni a kako se pravi taj visual style, cim to uradim postujem moj desktop.AAJ pa u zdravlje

ZoNi je napisao(la):
bit, koji je to skin za Win? bas mi se svidja kako izgleda... nadam se da nije Win Blinds...
UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0 sve je u linku za rapid koji je u mom prethodnom postu "25 windows..." sem slike na desktopu

A, pronašao sam i odgovor za pitanje koje sam postavio da... potreban je sofver pod imenom DesktopX 3.1 Enterprise što sam skinuo i razočarao se zbog gomile nepotrebnih gluposti koje usput i ne rade kako treba.

Poslednja izmena:
@illidan
Ako moze stavi samo sliku tu shto si stavio na desktop tj. znak od Honde ako moze bez ikonica da okacish. Hvala.

evo pa biraj ;)

Malo mi je bedak da pitam opet, ali moram zato sto znam da znate, a niko ne zeli da mi odgovori, zar je toliko tesko.
Po treci put, interesuje me kako da mi ikonice na desktopu budu male, sa
textom pored njih, kao "list view", i da posle restarta racunara budu na istoj poziciji kao prethodni put.
Hvala

E 'fala puno:wave:

Evo napokon i mog desktopa

Poslednja izmena:
Kratko pitanje, pre nego što skinem dotični program: da li on ima efekta na sve usere na kompu, ili samo kod mene (ne bih ženi da pobrljavim raspored ikonica) :D

Poslednja izmena:
Od mene nesto jednostavno

Poslednja izmena:
pilauda, jel ono neki widget skroz desno, i ako jeste koji.
i poz za Lost fana ;) odličan desk

Prilozi

• desktop4.jpg
    desktop4.jpg
    480.2 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
mozda je mislio lik na side bar gde pisu podaci o winu, vrem prognozi i tome? a mozda i ne?

sigurno je na to mislio samo ga nisam video dok mi nisi skrenuo pažnju, velika slika.
pa dobro gde je link.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
eve ga moj bas je lijep :)

Smorila se od učenja, pa reko' i ja malo da forumašim. :wave: Evo i moje cice..

@Anubis
jesi li koristio d-color za male ikonice ili?

da

ono sto ima na MacOS X nema sanse da ima na Winu bar dok ne stigne Vista (npr. ono talasanje desktopa kad se otvori neki Widget...)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno