Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ilidan kaci wall :)

Ovaj prokleti mec os x je lepsi po defaultu od svih modova ostalih osova :)) ahh

Jedan je MAC OS, svi ostali su samo losi pokusaji da to budu :D (svaki OS sanja da postane MAC OS X kada poraste :D).

illidan, koje je ima programa koji simulira onaj tab dole kao na Macu?

yz dock

objectdock

A moze da bude i RocketDock.

ObjectDock kod mene :D

a ikonice su sa deviantart

Jel taj ObjectDock menja samo izgled mog usera, a ne dira ostale na kompu?!

nemam pojma kod mene je komputer u single user modu :)

program je u startup folderu, ako stavis u startup folder za odredjenog usera (a ne u all users) trebalo bi da se pojavi samo kod tog usera

edit: stavio je u startup folder mog usera

Poslednja izmena:
Evo proverio sam, samo kod mene instalira... Super je fora :D

@ coleman koja je ona tema i koje su one ikoince na tvom prvom post-u sa onom ribom na plazi? Mnoooogo je extra:D :p :,,: !!!!!:wave:

Stvarno ima jako lepih modova ovde. Svaka cast,
Kod mene je situacija takva da jako malo vremena provodim gledajuci svoj desktop, pa volim da je cist, pregledan i skroman

Prilozi

• Desktop.png
    Desktop.png
    41.3 KB · Pregleda: 157
jurke potpuno se slazem sa tobom... ;)
nisam mogao da odolim... :d
provalite background... :bottle:
samo sam sve bacio u sepia i eto ti...
:type: :guitar:

Prilozi

• untitled1.JPG
    untitled1.JPG
    176.1 KB · Pregleda: 137
  • untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    219 KB · Pregleda: 197
  • untitled3.JPG
    untitled3.JPG
    167.7 KB · Pregleda: 112
@Weasel: A koji je to program iznad Start menija i sta sve moze???

bilo je na ovom topicu o top programu
Widget za yahoo widget engine
zove se informer
Moze sta god oces osim da kuva rucak

Evo malo i od mene

P.S. Hvala bit
Tema "Logi", uz par mojih prepravki

Poslednja izmena:
BBlean

evo moram i ja da okacim svoj PrC desktop ;) jer sam stvarno odusavljen BBlean-om!
:To je desktop iz linux sveta, velik samo 130KB (?!?!!), zauzima samo ~2MB ram-a, radi stabilno, besplatan je, neverovatno je fleksibilan, lako se konfigurishe, ...ma savrsen je!

(konacno sam dodao 'close' dugme u gornji levi cosak prozora, kao na GEM-u / Atariju ;))

btw za razliku od drugih programa/sminki/skinova za windows BBlean stedi resurse :bottle:

edit: ovo je moj skroz rucno pravljen Style (skin) za BBlean (inace na netu ima na hiljade stylova)!

Prilozi

• bbdesktop.png
    bbdesktop.png
    74.5 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
Evo mog desktopa:

http://img.photobucket.com/albums/v392/trajce/Ostalo/screenshot.jpg

U pitanju je bblean koji sam samo malo prilagodio (nije puno odstupano od default teme). Jedino sam greškom uslikao delta space (ima više radnih površina - kao u Linux-u), umesto radnog Alpha space, na kome se nalaze još par stavki: Reinlander i Recycle Bin.

Za one sa Dial-up vezama: veličina slike je 800x640, tj., 185 KB.

Poslednja izmena:
bilo je na ovom topicu o top programu
Widget za yahoo widget engine
zove se informer
Moze sta god oces osim da kuva rucak

Ubacio sam Informer widget, ali imam problema - kada pokušam da ga konfigurišem, on puca i resetuje mi podešavanja. Isto tako čim ga zatvorim, a zatim ponovo otvorim, ponovo je prazan, moram sve podešavati ispočetka...?

Inače, RADIO sensor je extra :wave:

Meni se desi ponekad da pukne to jednom od 30 puta
Proveri dal si skinuo najnoviju verziju jer su ranije pune tih crash bagova

Lep wallpaper. Imaš inače, dva Recycle Bin-a.

evo moram i ja da okacim svoj PrC desktop ;) jer sam stvarno odusavljen BBlean-om!
:To je desktop iz linux sveta, velik samo 130KB (?!?!!), zauzima samo ~2MB ram-a, radi stabilno, besplatan je, neverovatno je fleksibilan, lako se konfigurishe, ...ma savrsen je!

(konacno sam dodao 'close' dugme u gornji levi cosak prozora, kao na GEM-u / Atariju ;))

btw za razliku od drugih programa/sminki/skinova za windows BBlean stedi resurse :bottle:

E moram da priznam da je extra programcic, samo treba malo vremena da se covek navikne na njega :wave:

Koristim ga već duže vreme. Odličan je, naročito jer menja explorer fajl koji je glavni uzrok stalni pucanja Win-a, ali, nije ni on bezgrešan. Ima nekih bubica kada je pokretanje programa u pitanju, tj., neće baš, baš svaki program da pokrene, ali to nije problem, pošto je broj tih programa zaista mali. Ustvari, verovatno može i njih, samo je mene mrzelo da se bakćem sa tim.! :smoke:
Na njihovom sajtu imate gomilu pluginova, koji stvarno mogu da vam olakšaju svakodnevni život. Jedan od njih je i bbmemshrink (ili tako nekako), koji smanjuje zauzeće memorije kada je bblean aktivan. U proseku je jedan bblean velik oko par MB, što je drastično manje od explorera, ali i on zna da naraste ukoliko se uključi dosta pluginova.
Ukoliko pažljivo pročitate dokumentaciju koja dolazi uz njega i njegove dodatke, može zaista da se napravi moćan sistem.
Jedan od omiljenih mi je BBNote koji je, ustvari, vrsta NotePad-a.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno