- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 439
Kako se povecava lyrics prozor?
Desni na CD Art, pa idi skin editor, tu imas pod oblast "lyrics" kod area mozes da stavis visinu i sirinu prozora za lyrics, isto tako font i velicinu njega.
Kako se povecava lyrics prozor?
ako je za svaku pesmu isti naziv albuma u ID tagu za svaku ce ti staviti isti coverJa sam sve ovo stavio medjutim ako pustam muziku iz ovih foldera gde se vidi slika za svaku pesmu iz tog folder-a ce se videti samo taj jedan cover ( kao sa screen-a )
A 4-5 pesama koje imam na desktop-u, ako njih pustim vidi se za svaku pesmu poseban cover ( i ako nema sam pita me da skine sa amazon.co.uk i ja idem apply i to je to )
Takodje ako pustim muziku iz ovih folder-a gde se ne vidi slika npr. Blaza ili Offspring, tu ce me pitati za svaku pesmu da skine cover ili ga sam vec stavi, a to nije slucaj kod ovih ostalih, jer zna neko zasto ?
Illidane, 'ajde reci koja ikona u docku ti šta predstavlja?![]()
Komshije nego shta.btw, ovo je mnogo jako za Dorcol, sipka izgleda da smo mi tu negde bliske komsije![]()
2 illidian: brate koliko se tvoje mišljenje ovde ceni po pitanju vizualnog sređivanja windowsa trebao bi da registruješ firmu Windows Coast Customs :d
Stvarno su mu extra skinoovi. I ja cesto kobinujem moje ideje sa njegovim.![]()
I na kraju ispadne neki skank... Sensimila i te fore... :smoke:UkrštanjeStvarno su mu extra skinoovi. I ja cesto kobinujem moje ideje sa njegovim.![]()
Možda nešto novo malo i lepo ispadne iz svega toga :d
I na kraju ispadne neki skank... Sensimila i te fore... :smoke:
Ukrštanje
Možda nešto novo malo i lepo ispadne iz svega toga :d
Neki novi screenshot?![]()
:d
E jeste blesaviostavite Miciku da ukrsta ideje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari