Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo nesto... da ne bude bez screenshotova :)
jos uvek trazim neku ok temu

@illidan
Mozes ti to dosta kvalitetnije... Tema je nekako losa :wave:

CoverSutra

ne znam... ne volim bas nesto wb jos iz win98 dana :D

O WB-u znam samo jednu rec da kazem, njesra :)
Nikada nisam uspeo da ga zavolim...

:D Usput, imam jedno pitanje za sve koji koriste CD Art,
Zasto mi ne pokazuje cd cover za svaku pesmu posebno nego samo za prvu pesmu koju pustim iz odredjenog foldera ?
tj. imam recimo 200 pesama u jednom folderu, i tu sam lepo pustio Led Zeppelin, i ok pojavi se CD Cover za taj album od Led Zeppelin-a. onda WinAmp fura sledecu pesmu ili ja pustim neku drugu iz tog foldera ne bitno, i ostaje isti CD Cover !?
Evo recimo sa slike se vidi da je CD Cover od LZ a fura Jackson.
Tako je za svaki folder u kome su mi pesme ako pustim Rolling Stonse on zapamti Cover samo za tu pesmu koju sam prvu pustio i onda za svaku sledecu pesmu iz foldera gde su Rolling Stonsi je isti Cover a ne neki drugi koji odgovara toj pesmi koja trenutno ide.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
edituj ID tag za pesme, moras imati uneto artist, title i album

Sve je to numerisano kako treba za svaku pesmu, to sam i ja pomislio da druge nemaju info pa zato, ali nije.
Sad sam izvalio da ako stavim recimo 4-5 pesama na desktop, i onda pustim pojedinacno svaku lepo se vidi CD Cover za svaku posebno, izgleda da je tu neki bug da on zapamti samo prvi cover pesme koju sam pustio ako pustam iz folder-a sa pesmama.

Evo ja jos malo podesio CD Art, nabacio sam neki novi skin idt.. svidja mi se jedino sto i dalje imam taj prob sa cover-ima.

Prilozi

• AAA.jpg
    AAA.jpg
    255.3 KB · Pregleda: 84
Ti ne primecujes da ti je desktop pretrpan glupostima i da je sve samo ne praktican? :)

Meni je bas praktican :D
Znam da ima gomila stvari i da bi 90% vas reklo da je previse kicasto idt.
Ali meni nikad nije bilo jednostavnije da koristim komp neko sad, a i za sta ce mi prostor ? da se vise vidi wallpaper ? :)

Pa eto cisto sumnjam da moras uvek da znas koliko % zauzeca imas na sve 3 particije kada se ono nije menjalo u zadnja 4 shota :) ili da ti treba lyrics preko celog desktopa.

Optimizacija je kljucna rec :)

lol, diskovi su mi uvek 80% prazni, ali sam navikao da to drzim jos od pre par meseci, tj. kada sam i stavio Vistu sam se navukao na te gadget-e, jedini stvarno koristan je onaj za vreme, tj temp u BG, za e mail i ovo sto meri zauzece jezgra, jer mi se desilo 2 puta da kad sam dobio virus da je drugo ili trece uvek bilo na 100%.
A lyrics ide sa pesmom, kada ne ide pesma nema ni toga, ovako sam stavio jer cale cesto dodje da mi slusa muziku a voli da peva, medjutim nema blage reci kako idu, pa je to vise manje zbog njega :D

Poslednja izmena:

Stvarno odlicno.

Totalni sam duduk za windows Vista mod, ali bih bio zahvalan do neba ako bi me neko uputio na linkove sa zanimljivim i lako razumljivim sadrzajem za mod pocetnike :D
Idem da googlam na pomenutu temu u medjuvremenu :D

vecinu stvari nadjem na www.deviantart.com (u kategoriji skins&themes imas windows vista utilities). sto se tice ostalog pronadji AveDesk program (verzija 1.4 radi na Visti), Dock je ili Stardock ObjectDock 1.9 plus ili RocketDock, sto se tice ikonica na deviantartu imas kategoriju Dock Icons, kao i jos dosta sajtova (foruma) gde se mogu skinuti.

Ne mogu a da ne primetim da nema nijedan ozbiljniji Vista mod. Imajuci u vidu da je Aero napredniji engine, ocekivao sam neke custom animacije, malo vise mogucnosti manipulacije okruzenjem... a toga nema ili sam to nekako propustio da vidim?

ima nekih koji rade sa windowblinds, ali to mo nekako lose. valjda im treba vremena da provale sve mogucnosti aera. i za xp je trebalo vremena da se pocnu pojavljivati kvalitetni visual styles.

ima nekih koji rade sa windowblinds, ali to mo nekako lose. valjda im treba vremena da provale sve mogucnosti aera. i za xp je trebalo vremena da se pocnu pojavljivati kvalitetni visual styles.

Kao sto sam mozda i rekao, imam neki utisak da je Windowsblinds engine prosto ugradjen u Vistu i malo poboljsan :)
To se da zakljuciti po performansama, na primer.
No, ipak je prosto godinu dana a i verujem da su mogucnosti aero-a, kao jedne od najbitnih novina koje vista donosi, dobro dokumentovane i date developerima na tacni.

Uostalom, Aero je posledica vizuelnog hakovanja XP-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno