Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
update

Ne znam tacno ovo za Cover-e, meni ako pustam iz folder-a pesme stavi samo prvi cover od pesme koju sam prvi put sa programom pokrenuo iz tog folder-a i takav isti ostaje za sve pesme u tom folderu.
Inace idi isto to edit skin tu ima dosta opcija i podesavanja.

btw, ovo je mnogo jako za Dorcol, sipka izgleda da smo mi tu negde bliske komsije :D

i kod mene update :)

stavio da trazi sa amazon.co.uk

Jel ovako da stavim ili ?

*edit* Ahh sad sam izvalio kako da stavim posebno cover za svaku pesmu ...ali nece da ga zapamti kada promenim pa vratim.

Prilozi

• www.jpg
    www.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
ja sam namestio ovako

Prilozi

• cover.png
    cover.png
    48.6 KB · Pregleda: 65
Ja sam sve ovo stavio medjutim ako pustam muziku iz ovih foldera gde se vidi slika za svaku pesmu iz tog folder-a ce se videti samo taj jedan cover ( kao sa screen-a )
A 4-5 pesama koje imam na desktop-u, ako njih pustim vidi se za svaku pesmu poseban cover ( i ako nema sam pita me da skine sa amazon.co.uk i ja idem apply i to je to )
Takodje ako pustim muziku iz ovih folder-a gde se ne vidi slika npr. Blaza ili Offspring, tu ce me pitati za svaku pesmu da skine cover ili ga sam vec stavi, a to nije slucaj kod ovih ostalih, jer zna neko zasto ?

Prilozi

• WWW.jpg
    WWW.jpg
    88.9 KB · Pregleda: 50
Illidane, 'ajde reci koja ikona u docku ti šta predstavlja? :)

Ja sam sve ovo stavio medjutim ako pustam muziku iz ovih foldera gde se vidi slika za svaku pesmu iz tog folder-a ce se videti samo taj jedan cover ( kao sa screen-a )
A 4-5 pesama koje imam na desktop-u, ako njih pustim vidi se za svaku pesmu poseban cover ( i ako nema sam pita me da skine sa amazon.co.uk i ja idem apply i to je to )
Takodje ako pustim muziku iz ovih folder-a gde se ne vidi slika npr. Blaza ili Offspring, tu ce me pitati za svaku pesmu da skine cover ili ga sam vec stavi, a to nije slucaj kod ovih ostalih, jer zna neko zasto ?
ako je za svaku pesmu isti naziv albuma u ID tagu za svaku ce ti staviti isti cover

Illidane, 'ajde reci koja ikona u docku ti šta predstavlja? :)
iconsyn4.png

01. Total Commander 7.02
02. Opera 9.50
03. TheBat! Pro 4.0.16
04. Mirc 6.31
05. Pidgin 2.4.1
06. uTorrent 1.77
07. SoulSeek 1.57
08. Photoshop CS3
09. Nero 7 Lite
10. Media Player Classic
11. Winamp 5.5
12. Trash Can

Poslednja izmena:
Nije isti naziv, ali sam sad resio problem :banana:, kreirao sam novi folder i tu samo isao cut i sve pesme prebacio, sada se za svaku pesmu vidi njen cover, neki bug znaci bio...

Concave Dark (sa devianta), plus GANT ikonice (isto deviant):

Na nekim podeshavanjima ekrana je ekstra ruzhna, ali kod mene je pretjerana, verujte mi na rech :)

EDIT: dodat desk, po zhelji, ali text je malo... lichan :)))
Eh, shta ti je to devojka graph. dizajner :)

Poslednja izmena:
welcome :wave:
mogao si staviti i clean desk (da vidimo i wallpaper :D)

Poslednja izmena:
2 illidian: brate koliko se tvoje mišljenje ovde ceni po pitanju vizualnog sređivanja windowsa trebao bi da registruješ firmu Windows Coast Customs :d

hahahahah :D

Poslednja izmena:
Neki novi screenshot? :D :D :d

E jeste blesavi :) ostavite Miciku da ukrsta ideje :)

Ooo, pa ti bi i screenshot? :D
Voajeru jedan :d

A vidim i braniš je, ljubomora? Čini mi se da ovde ima dovoljno materijala za neku špansku seriju :d

Ne emo u tom smislu, goddamnit...
Jos ce me prozovu da slusam Tokyo Hotel... ;(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno