Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potreban savet, predlog!

Igrao sam se ovih dana sa stvarima sa devian arta i moj trenutni desktop je rezultat kombinacije i malo editovanja tri elementa: visual styla, log on i log off screena i prilicno sam zadovoljan.. Ali ne potpuno, zato sto vec dva dana ne mogu da nadjem iconice koje bi mi isle uz ovaj crno/sivo/malo fluo plavog stil!

S obzirom na to bih vas zamolio da pogledate sliku mog deska u atacmentu i date mi neki predlog za ikonice (pre svega za my computer/documents/recycle bin) i po mogucstvu link ka njima :type:

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    409.3 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
Menjaj te odvratne ikonice :D

inace ovaj wall sam resize-ovao na 1680x1050, a inace ima rezoluciju od 11811x4134 i tezi 11MB :hair:

Zna možda neko gde ima još slika tako velike rezolucije?

Igrao sam se ovih dana sa stvarima sa devian arta i moj trenutni desktop je rezultat kombinacije i malo editovanja tri elementa: visual styla, log on i log off screena i prilicno sam zadovoljan.. Ali ne potpuno, zato sto vec dva dana ne mogu da nadjem iconice koje bi mi isle uz ovaj crno/sivo/malo fluo plavog stil!

S obzirom na to bih vas zamolio da pogledate sliku mog deska u atacmentu i date mi neki predlog za ikonice (pre svega za my computer/documents/recycle bin) i po mogucstvu link ka njima :type:

Mozda Stardock Universe Metal
Evo i kako izgleda

Prilozi

• um.jpg
    um.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 150
ovo izgleda odvratno
barem meni

Dzumbus...

Prilozi

• ScreenShot093.JPG
    ScreenShot093.JPG
    123 KB · Pregleda: 117
mozda ovako

atiradeonhr7.png

tacno ta slika, samo sam se malo igrao u ACDSee-ju sa hue, saturation i lightness parametrima, da ipak ostane ATi sa bojom Intela ;)
ima dobrih (ogromnih) slika i na ATi-jevom sajtu...

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi preporuci neki ok yahoo widget za rss vesti, skinuo sam par komada ubacio link ali nema č š đ itd

Pa ovo je Windows Mod topic, ovde se sve moduje :D

Retro ATi (za jedno 15 godina :p)

i jedan u zutom fazonu :d

mogli bi da organizujemo neki Custom Logo Contest :)...

evo par slika ako neko zeli za avatar :)

Prilozi

• amd v2.png
    amd v2.png
    17.1 KB · Pregleda: 39
  • apple.png
    apple.png
    18.1 KB · Pregleda: 39
  • ati.png
    ati.png
    22.6 KB · Pregleda: 39
  • intel.png
    intel.png