Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto malo drugacije, pokusao sam da se sto vise stvari vidi na shotu i da ima duha :).
Voleo bih da cujem komentare... :)

sta da nas ne smara?

sve komande u prozorima su gore, pa sta je logicnije gde da bude taskbar gore ili dole?

Kakve bre logika, pitao sam kako moze da vam bude lakse da nisanite iksic u cosku umesto da samo rknete misa i kliknete :)

koji iksic da nisanimo? o cemu ti pricas?

koji iksic da nisanimo? o cemu ti pricas?

valjda je mislio, kad zabijes misa u gornji desni ugao i kliknes, a da ne moras da gledas, kliknuo si na X, dok sa taskbarom gore, moras da gledas gde klikces...(sve pod uslovom da ti je aplikacija maximaze)

Poslednja izmena:
changed, na ovome ostajem malo duze :)

lossless compression :)

uf pa dal je potrebno za screen desktop pun kvalitet slike
mada niko nije obavezan da otvara :)

Poslednja izmena:
posle kaze vidi ga sto stavlja wallpapere loseg kvaliteta :)
meni su i wallpaperi u .png

Pa ok za wallpaper treba sto bolji format a za scren desktopa cisto da se vidi o cemu se radi :)

posle kaze vidi ga sto stavlja wallpapere loseg kvaliteta :)
meni su i wallpaperi u .png

Bolje ih je cuvati u BMP-u, posto sam Windows to prikazuje na taj nacin. PNG ipak gubi neke informacije iz originalne slike. Naravno, ako skidas JPEG (kod god kvaliteta), pa konvertujes u BMP to je pointless :)

uf pa dal je potrebno za screen desktop pun kvalitet slike
mada niko nije obavezan da otvara :)

Pa, da, potreban je :)
Konkretno, sitni paterni, fontovi, i generalno svi detalji lako mogu da izgledaju bezveze na *.jpg

pa nije umetnicko delo(meni barem nije) pa da se sitni detalji gledaju
A i nije jpg toliko los da ne mogu da se prepozna font i ostalo a da izgleda sve extra u detalje jeste bitno ali ne na screeny :)

Poslednja izmena:
evo jedan nice wallpaper :D

Prilozi

• BSOD.png
    BSOD.png
    50.8 KB · Pregleda: 181
Jao, to je onaj screensaver sto sam video kod ortaka na PC-ju: ukljucuje mu se svakog dana, jako cesto :)

Poslednja izmena:
dobar je dobar :)

A jeste li provalili kakve ikonice ima Leopard za windows mašine kojima pristupa preko mreže? Ima ikonica kompjutera i na monitoru se vidi blue screen :)
Kakva prozivka :)

hahahaah odlicno kad god stignu nesto im prebace

Nego jel zna neko neki dobar font da stavim umesto vista defaulta ? :)probao sam par ne uklapaju se bas dobro

Poslednja izmena:
Calibri ?

Calibri je default na visti, probaj Franklin Gothic Medium...
Mada nije los Calibri uopste...

zar nije SegoeUI vista default?

Da, moja greska, u pravu si.
SegoeUI je default za Vistu, a Calbiri za Office 2007 :)

jel postoji fora da se stavi jedna slika kao screensaver, npr stavio bi onaj plavi ekran....hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno