Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I second that, pretraživao sam po Yahoo galeriji i nisam dobio ono što sam tražio.

ja zelim neki rss feed yahoo widget :(
da li mi verujes da sam danas bas trazio rss feed i da nisam mogao da ga nadjem,sve neki debilni ,bio je pre jedan jako dobar,ali ga vise nema,sad mi krivo sto ga nisam sacuvao na starom winu:(

ima neki yahoo widget qube, ali ne cita čšđć pa sve dobijas neke znakove %$"$ itd :S

Pa siguran sam da sve cure vole ovakve wallpapere:d

mali off
Hocju da stavim da mi se MSN contact list auto-hide-uje nasao sam jednu skriptu koja to radi(Messenger Plus! Live Enhancer) ali od nje mi komp totalno poludi,da li ima neki program ili jos bolje neka druga skripta koja to radi ?

Poslednja izmena:
Ovo više nije samo Windows Mod tema, već i Linux, tj najbolje bi bilo da se promeni u OS X wannabe :)

Ma tema nije zanimljiva vise, svi imate dock, mac-like toolbar...

E ovako,nadjoh resenje sa problem koji sam naveo par postova iznad,problem je bio do yahoo widgeta,obrisao sam ih i sad mi treba neka adekvatna zamena za njihov widget koji sam koristio[simple monitor]

posto ste svi puni nekih widgeta,gadgeta,dockova dajte neki program sta bilo samo da ima ovakve opcije i da moze da se podesava njegov izgled
hvala

Pa kad i macovci kace njihov desk mozemo i mi nas :D
zendraqla, ja ne koristim object dock na win-u ;) Koristim rocket dock i rk launcher(vise ovaj)
kovacm, jel ti imas kocku sa refleksijom?? :D

'ocemo neko inovativno resenje a ne ilidan-like ponavljanje (copy & paste) istih resenja sa 3 razlicite teme i 5 wallpapera! :D

Poslednja izmena:
Jel ?? :D

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    481.4 KB · Pregleda: 150
1)daj pozadinu:D
2)kako si stavio da ti tab prikazuje ikonice horizontalno?

1) imas link ka pozadini na DA :)
2) to je ObjectDock Tab Dock

1) imas link ka pozadini na DA :)
2) to je ObjectDock Tab Dock

1)koji sam cjora:D
2)znam da je object dock,ali ne mogu da nadjem u opcijama da mi prikazuje ikonice horizontalno,sta god uradio on pokazuje ovako:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
widget je widescape weather za yahoo widget
uploadovacu ga kada dodjem kuci

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno